up_icon
AOC Displays

AOC P3: Η νέα σειρά οθονών με USB-C και ενσωματωμένη webcam

26 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

AOC P3: Η νέα σειρά οθονών με USB-C και ενσωματωμένη webcam

Η AOC ανακοινώνει την νέα επαγγελματική σειρά P3, με επτά νέες οθόνες σε τρία διαφορετικά μεγέθη (24’’/ 60,4 εκ. 24P3CW, 24P3CV και 24P3QW, 27″/68.6 εκ. Q27P3CW, Q27P3CV και Q27P3QW, και την ultrawide 34″/86.4 εκ. CU34P3CV). Τα IPS ή VA 3 πλευρών χωρίς πλαίσιο, με έντονη και ζωντανή εικόνα, προσφέρουν ευρείες γωνίες θέασης 178°/178° για αυξημένη άνεση θέασης, όταν εργάζεστε στο διαδίκτυο, σε κείμενα, υπολογιστικά φύλλα, coding, γραφιστικά και πολλά άλλα. Ενώ οι εργονομικές τους βάσεις επιτρέπουν ένα άνετο περιβάλλον εργασίας, τα 4-θυρών USB 3.2 hubs σε όλα τα μοντέλα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον.

Αυτό που κάνει αυτές τις οθόνες να ξεχωρίζουν ωστόσο, είναι οι ενσωματωμένες κάμερες web 2 MP ή 5 MP με υποστήριξη Windows Hello για να μπορούν οι χρήστες να συνδέονται άμεσα στις συνεδρίες τους, η έξοδος DisplayPort για καθαρά και τακτοποιημένα setup πολλαπλών οθονών, και οι ενσωματωμένοι σταθμοί σύνδεσης USB-C, για τη μετατροπή ενός περιβάλλοντος εργασίας που βασίζεται σε ένα laptop σε ένα παραγωγικό περιβάλλον γραφείου με ένα μόνο καλωδίου. Όλα τα μοντέλα της σειράς P3 έρχονται σε μια βιώσιμη χάρτινη προστατευτική συσκευασία, και είναι πιστοποιημένα με τους πιο πρόσφατους περιβαλλοντικούς κανονισμούς, όπως EPA, EnergyStar 8, TCO 9.0 και EPEAT.

Τα πιο πρόσφατα μοντέλα P3 διατίθενται σε τρεις κύριες κατηγορίες με τεχνολογίες που εξασφαλίζουν το μέλλον:

  • Τα μοντέλα QW διαθέτουν αναδυόμενη 2 MP κάμερας web (Full HD) και υποστήριξη Windows Hello™ για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, καθώς και διπλά ηχεία 5W για μια πλούσια εμπειρία online διασκέψεων.

  • Τα μοντέλα CV διαθέτουν έναν εκτεταμένο ενσωματωμένο σταθμό σύνδεσης USB-C, προσφέροντας είσοδο RJ-45 για τη δρομολόγηση της σύνδεσης δικτύου μέσω USB-C, 65 W USB Power Delivery για τη φόρτιση και τροφοδοσία φορητών υπολογιστών και την κοινή χρήση της οθόνης, ενώ είναι εξοπλισμένα με έξοδο DisplayPort για εύκολη δημιουργία ρυθμίσεων πολλαπλών οθονών χωρίς ακαταστασία. Αντί για την έξοδο DP-output, το εξαιρετικά ευρυγώνιο CU34P3CV διαθέτει έναν ενσωματωμένο διακόπτη KVM για τον έλεγχο δύο υπολογιστών με μια ενιαία ρύθμιση πληκτρολογίου-ποντικιού-οθόνης. Τα διπλά ηχεία 2W ολοκληρώνουν την εμπειρία πολυμέσων.

  • Τα μοντέλα CW ενσωματώνουν και τα δύο χαρακτηριστικά και έχουν το πλεονέκτημα μιας αναδυόμενης, υψηλής ανάλυσης κάμερας web 5 MP (QHD) με υποστήριξη Windows Hello™, διπλά ηχεία 5W, και τον ίδιο σταθμό σύνδεσης USB-C με τα μοντέλα CV με παροχή ισχύος 65 W και έξοδο DisplayPort.

Να βλέπεις και να σε βλέπουν

Στον σημερινό κόσμο που είναι γεμάτος με online συναντήσεις και βιντεοκλήσεις, τα προσιτά μοντέλα QW, 24P3QW (23,8″ με Full HD IPS panel) και Q27P3QW (27″ με QHD IPS panel) διαθέτουν αναδυόμενη κάμερα web Full HD 2 MP με υποστήριξη Windows Hello™ και ηχεία 2 x 5W. Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου Windows Hello επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν τις συνεδρίες Windows απλά κοιτάζοντας την κάμερα, αυξάνοντας την ασφάλεια και τη χρηστικότητα. Και τα δύο μοντέλα ταιριάζουν απόλυτα σε μια εγκατάσταση με σταθερούς επιτραπέζιους υπολογιστές όπου οι βιντεοδιασκέψεις μπορεί να καταλαμβάνουν ένα τεράστιο κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας.

Τα μοντέλα CV χωρίς την ενσωματωμένη κάμερα – το 24P3CV (23.8″ με Full HD IPS panel), το Q27P3CV (27″ με QHD IPS panel) και το CU34P3CV (34″ με UW-QHD VA panel) – είναι ιδανικά για χρήση σε ευέλικτα γραφεία και κοινόχρηστους χώρους εργασίας. Εκτός από τις πιο συνηθισμένες εισόδους HDMI και DisplayPort, αυτά τα μοντέλα διαθέτουν και είσοδο USB-C. Χάρη στον ενσωματωμένο διανομέα τεσσάρων θυρών USB 3.2 Gen 1, οι χρήστες επωφελούνται από τα παρακάτω όταν συνδέουν το laptop τους με το καλώδιο USB-C:

  • Η οθόνη μπορεί επεκταθεί στο monitor

  • Το laptop μπορεί να φορτιστεί (μέχρι και 65 W)

  • Το laptop μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο ή στο internet χάρη στο καλώδιο εισόδου RJ-45 της οθόνης

  • Και το laptop μπορεί να έχει πρόσβαση σε συσκευές συνδεδεμένες στον διανομέα USB 4-θυρών της οθόνης (όπως πληκτρολόγιο, ποντίκι, εκτυπωτής, ακουστικά κ.α.)

Αντί για την έξοδο DisplayPort, η ultrawide CU34P3CV επιτρέπει στους χρήστες της να διαχειρίζονται πολλαπλούς υπολογιστές ή πολλές περιφερειακές συσκευές με τη βοήθεια ενός ενσωματωμένου διακόπτη KVM.

Σε ένα πιο ευέλικτο περιβάλλον εργασίας, οι επαγγελματίες μπορούν να παίρνουν τους φορητούς υπολογιστές εργασίας τους σε ένα οικιακό γραφείο κάποιες μέρες και άλλες στο γραφείο. Αυτού του είδους η ευέλικτη εργασία απαιτεί γρήγορη και εύκολη εναλλαγή από τη ρύθμιση φορητού υπολογιστή σε επιτραπέζιο υπολογιστή, ενώ απαιτεί επίσης μια υψηλής ποιότητας κάμερα για διαδικτυακές συναντήσεις τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι. Για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, τα μοντέλα CW με βάση σύνδεσης USB-C και ενσωματωμένη κάμερα web 5 MP προσφέρουν το πιο ολοκληρωμένο πακέτο της σειράς P3. Το 24P3CW (23,8″ με Full HD IPS panel) και το Q27P3CW (27″ με QHD IPS panel) είναι εξοπλισμένα με webcams QHD 5 MP και ηχεία 2 x 5W, ενώ επιπλέον προσφέρουν λύση με ένα μόνο καλώδιο μέσω του USB-C για ταυτόχρονη σύνδεση laptop με την οθόνη και τα περιφερειακά. Επιπλέον, εάν μια άλλη οθόνη συνδεθεί στην έξοδο DisplayPort της οθόνης, μπορεί να πραγματοποιηθεί μια πλήρης ρύθμιση πολλαπλών οθονών που δεν απαιτεί άλλο καλώδιο, καθώς το σήμα της οθόνης δρομολογείται από τον φορητό υπολογιστή μέσω USB-C και της εξόδου DisplayPort της οθόνης στη δευτερεύουσα οθόνη. Η μετατροπή ενός μικρού περιορισμένου χώρου εργασίας με laptop σε έναν παραγωγικό, μεγάλο χώρο εργασίας γραφείου απέχει πλέον μόνο ένα καλώδιο.

aoc-p3-series-1.jpg

Διαχρονικός και κομψός σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός της κομψής σειράς P3 διατηρείται καθαρός και ταιριάζει σε κάθε οικιακό γραφείο ή επαγγελματικό περιβάλλον. Η συμπαγής βάση διαθέτει κορυφαία εμφάνιση και τα στενά πλαίσια στις τρεις πλευρές εξασφαλίζουν σχεδόν απρόσκοπτη ρύθμιση πολλαπλών οθονών και κομψή εμφάνιση στα σύγχρονα γραφεία. Για να μειωθεί η ακαταστασία, η βάση προσφέρει άνοιγμα διαχείρισης καλωδίων και ρυθμίζεται σε ύψος (150 mm), πλήρη περιστροφή 180°, κλίση και προσανατολισμό περιστροφής (90°) (εκτός από την ultrawide CU34P3CV) για μια εργονομική και άνετη εμπειρία χρήσης κατά τη διάρκεια πολύωρης εργασίας.

Συνδυασμός συνδεσιμότητας και ευκολίας

Η CU34P3CV ανεβάζει το επίπεδο με το κυρτό panel VA 1500R και τις ποικίλες επιλογές συνδεσιμότητας. Λόγω του μεγάλου μεγέθους ultrawide που καθιστά περιττές περαιτέρω συνδέσεις, η έξοδος του DisplayPort αφαιρείται και αντ’ αυτού, η CU34P3CV προσφέρει ένα διακόπτη KVM καθώς και επιλογές Picture-in-Picture και Picture-by-Picture για αυξημένη παραγωγικότητα με πολλαπλές πηγές.

Με τον διακόπτη KVM, δύο πηγές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα στην οθόνη, και όταν ένα σετ πληκτρολογίου/ποντικιού είναι επίσης συνδεδεμένο στον διανομέα USB της οθόνης, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από την οθόνη αν θέλουν να ελέγχουν τον υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος μέσω της USB-C σύνδεσης, ή τον υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος μέσω της θύρας USB upstream. Για επαγγελματίες που εργάζονται ταυτόχρονα σε έναν φορητό υπολογιστή και έναν επιτραπέζιο, αυτή η λειτουργία αποτελεί μια κομψή και έξυπνη λύση για την ταυτόχρονη χρήση δύο υπολογιστών.

Χρησιμοποιώντας υπερμεγέθη αναλογία διαστάσεων (21:9) και υψηλή ανάλυση (3440x1440), σε συνδυασμό με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης (100 Hz) καθώς και υψηλότερη αντίθεση (3000:1), η CU34P3CV είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για παρακολούθηση ταινιών ή για λίγο gaming εκτός ωραρίου εργασίας. Ενώ η 24P3CV και η Q27P3CV διαθέτουν διπλά ηχεία 2W, η CU34P3CV διαθέτει ηχεία 5W για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία πολυμέσων.

Όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούν την τεχνολογία FlickerFree καθώς και τη λειτουργία LowBlue και προσφέρουν εργονομικές βάσεις ή επιλογές τοποθέτησης VESA, για τη διασφάλιση της υγείας και της ευεξίας των χρηστών κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

Οι AOC 24P3CW, Q27P3CW, 24P3CV, Q27P3CV, CU34P3CV, 24P3QW και Q27P3QW θα είναι διαθέσιμες από το Φεβρουάριο του 2023 στις παρακάτω τιμές:

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

AGON AG325QZN: Νέα gaming οθόνη 32'' QHD με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 240Hz

23 Μαρτίου 2023 Techgear Team

Η AGON by AOC ανακοίνωσε το λανσάρισμα του επόμενου μοντέλου στη σειρά gaming οθονών AGON 5. Η οθόνη των 31,5’’ (80 εκ. διαγώνιο) AGON AG325QZN/EU, διαθέτει Fast VA panel, το οποίο μπορεί να λειτουργεί με ...

AGON by AOC: Η 5η γενιά gaming οθονών επεκτείνεται με Fast IPS-QD και VA panels

15 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Η AGON by AOC παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα από την ολοκαίνουργια σειρά AGON 5: την AGON AG275QZ/EU και την AGON AG275QZN/EU. Η πρώτη, με διαστάσεις 27″/68.6 εκ., διαθέτει Fast IPS panel με Quantum Dot layer για ...

AOC GAMING 25G3ZM/BK: Η νέα eSports οθόνη 24.5'' FHD 240Hz στα €239

18 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η AGON by AOC παρουσιάζει την AOC GAMING 25G3ZM/BK, μια επίπεδη οθόνη παιχνιδιών 24,5" (62,23 εκ.) με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms GtG και 0,5 ms MPRT, ιδανική για σκληροπυρηνικούς παίκτες που ...

AGON AGM600: Το νέο gaming ποντίκι υψηλής απόδοσης από την AOC

13 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η AGON by AOC – μία από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο – παρουσιάζει το AGON AGM600, ένα ποντίκι για gaming ειδικά για τους λάτρεις των esports και τους ...

Η AGON by AOC παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα της σειράς gaming οθονών AGON 5

15 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η AGON by AOC – μία από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο – παρουσιάζει τις πρώτες οθόνες από τη νέα σειρά 5ης γενιάς της AGON: την AG275QX/EU και την AG275QXN/EU. Με ...

AOC AGON Pro PD27S: Η νέα gaming οθόνη σε συνεργασία με την Porsche Design

25 Αυγούστου 2022 Techgear Team

Το exclusive brand Porsche Design και η AGON by AOC – μία από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο – παρουσιάζουν την Porsche Design AOC AGON PRO PD27S, μια premium gaming ...

AOC V5 Series: Νέες οικιακές οθόνες για κάθε ανάγκη από €269

27 Ιουλίου 2022 Techgear Team

Η εξειδικευμένη στις οθόνες AOC, ανακοινώνει τις νέες οθόνες της σειράς V5, ιδανικές για οικιακούς χρήστες ή μαθητές που θέλουν να αναβαθμίσουν την οθόνη του οικιακού τους γραφείου με στιλ: Τα μοντέλα της ...

AOC GAMING U28G2XU2: Το 4Κ gaming γίνεται ακόμα πιο προσιτό

12 Ιουλίου 2022 Techgear Team

Η AGON by AOC– μια από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο – παρουσιάζει την AOC GAMING U28G2XU2, μια νέα οθόνη 28”, διάδοχο της U28G2XU. Χάρη στον απίστευτα γρήγορο ρυθμό ...

AOC AGON PRO AG344UXM: Η νέα ultrawide Mini LED οθόνη 34'' για απαιτητικούς gamers

16 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η AGON by AOC παρουσιάζει την AGON PRO AG344UXM, μια υπερευρεία οθόνη 34” με εκπληκτικά χαρακτηριστικά: οπίσθιο φωτισμό MiniLED με 1152 διαβαθμίσεις της έντασης για να επιτύχετε εντυπωσιακά υψηλό επίπεδο ...

AOC AGON PRO AG274QS: Τρομερή ταχύτητα και καθαρή εικόνα για eSports επαγγελματίες

03 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η AGON by AOC – μια από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο, προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της AGON PRO, την 27'' AGON PRO AG274QS, μια gaming οθόνη υψηλής ταχύτητας και με...

Loader
please wait
techgear_icon