Apple Store τώρα με Facebook και Twitter

Λίγες ώρες πριν, το Apple Store βρισκόταν εκτός λειτουργίας, εμφάνιζοντας το γνώριμο μήνυμα που μαρτυράει την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος. Μόλις τέθηκε και πάλι σε λειτουργία, δεν υπήρχε νέο προϊόν αλλά μια νέα λειτουργία στα ήδη υπάρχοντα προϊόντα της: social networking!

Συγκεκριμένα, το online store της Apple έχει από σήμερα τις επιλογές "Share on Facebook" και "Share on Twitter" δίπλα στα Mac Pro και iPod Classic. Επιλέγοντας το κάθε link, ανοίγει σε νέο παράθυρο το προϊόν έτοιμο για post στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο.

Όπως βλέπουμε, η Apple προσπαθεί να ενσωματώσει όλο και περισσότερο τα δύο κοινωνικά δίκτυα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, κάτι που δεν είναι πια άγνωστο στον κόσμο της τεχνολογίας. Το iOS 5 υπόσχεται βαθύτερη ενσωμάτωση του Twitter, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες και links στους λογαριασμούς τους εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους.

Από την πλευρά της η Facebook σχεδιάζει να βελτιώσει την εμφάνιση της νέας εφαρμογής της Facebook Messenger για iOS και να τη διαθέσει σύντομα και εκτός ΗΠΑ.

[πηγή maclife]
Loading