Arma 4: Ανακοινώθηκε επίσημα με «πρελούδιο» το Arma Reforger

Η Bohemia Interactive ανακοίνωσε επίσημα το Arma 4, το νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς tactical shooter πρώτου προσώπου και μάλιστα έδειξε ένα πρώτο teaser trailer, αλλά για την ώρα δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το παιχνίδι ούτε το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως αναπτύσσεται επάνω στην νέα gaming engine της εταιρείας που ονομάζεται Enfusion.

arma-4-6.jpg

Για να καλύψει, όμως, το κενό μέχρι την κυκλοφορία του Arma 4, η Bohemia κυκλοφορεί ήδη το Arma Reforger για Xbox και Windows PC, το οποίο βασίζεται επίσης στην Enfusion και φέρνει τους gamers πίσω στον χάρτη του πρώτου Arma: Cold War Assault με αναβαθμισμένα γραφικά, gameplay και περιβάλλον χρήσης.

arma-4.jpg

Στο Arma Reforger μεταβαίνουμε στο φανταστικό νησί Everon την δεκαετία του ’80 και υπάρχουν δύο multiplayer modes. Το πρώτο είναι το Conflict, μια μάχη μεταξύ δύο ομάδων (Σοβιετικοί εναντίον Αμερικανών) που προσπαθούν η μία να καταλάβει τα οχυρώματα της άλλης. Το δεύτερο ονομάζεται Game Master και πρακτικά είναι ένας real-time editor που θέλει να αναδείξει τις δυνατότητες της Enfusion gaming engine για τους models.

arma-4-5.jpg

Να σημειωθεί ότι το Arma Reforger είναι ένα project σε εξέλιξη που για την ώρα διατίθεται σε Early Access έκδοση και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται παράλληλα με το Arma 4.

Loading