Αρπάξτε το νέο δωρεάν game του Epic Games Store

Το Epic Games Store έχει άλλο ένα παιχνίδι που μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν αυτή την εβδομάδα. Η τελευταία προωθητική ενέργεια που έχει ξεκινήσει να τρέχει αντικαθιστά το Cat Quest II και το Orcs Must Die 3 και μας μοιράζει το Circus Electrique. Το παιχνίδι είναι όπως πάντοτε διαθέσιμο για να το προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας στο Epic Games Store, αρκεί να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εικονικής αγοράς με μηδενικό αντίτιμο προτού λήξει η προσφορά σε επτά ημέρες από σήμερα.

Το Circus Electrique προσφέρει μια mash-up εμπειρία που συνδυάζει ένα story-driven RPG, τη διαχείριση ενός τσίρκου και τις tactical μάχες. Σε ένα εναλλακτικό Λονδίνο που διαθέτει μια steampunk πινελιά, στο παιχνίδι θα πρέπει να σώσετε την πόλη χρησιμοποιώντας καλλιτέχνες τσίρκου ενάντια σε Λονδρέζους που έχουν μυστηριωδώς μετατραπεί σε "μοχθηρούς δολοφόνους". Θα ξαναχτίσετε το τσίρκο, θα στρατολογήσετε και θα εκπαιδεύσετε διάφορους καλλιτέχνες και θα αποκρούσετε τους εχθρούς σε turn-based tactical μάχες.

Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από τη Zen Studios και κυκλοφόρησε το 2022, ενώ η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής για την εμπειρία:

Όταν οι συνηθισμένοι κάτοικοι του Λονδίνου μετατρέπονται μυστηριωδώς σε μοχθηρούς δολοφόνους, μόνο η ομάδα του τσίρκου με τους Strongmen, Fire Blowers, Clowns και άλλους καλλιτέχνες διαθέτει τα μοναδικά ταλέντα που είναι απαραίτητα για να σωθεί η πόλη. Μέσα από turn-based tactical μάχες, αυτοί οι απίθανοι ήρωες αντιμετωπίζουν Bobbies, Βρετανούς ναυτικούς που έγιναν κακοί, επιθετικά Posh Girls και άλλα αρχέτυπα της βικτοριανής εποχής που στέκονται στο δρόμο τους.

Circus Electrique - [Epic Games Store Link]

Loading