Ένα νέο app «σκανάρει» την Αθήνα και σου λέει τι μπορείς να κάνεις με 10 ευρώ

Press-Release

[Δ.Τ.]

Η Athens Voice τα βλέπει όλα κόκκινα! Το δεκάευρό σου είναι κουλ και το νέο app που ετοιμάσαμε σε συνεργασία με την Blippar, σου δείχνει τους καλύτερους τρόπους να το ξοδέψεις. Τα παπουτσάδικα του κέντρου που γίνεται κοσμοσυρροή πουλάνε πέδιλα και πλατφόρμες με 6€.

Όλα τα φεστιβάλ που αναμένεται να μαζέψουν όλη την πόλη με ελεύθερη ή ελάχιστη είσοδο. Κινέζικο με μπουφέ που τρως όσο θες με 10€, unplugged συναυλίες σε ταράτσες, πάρτι που μας καλούν στο Facebook κι άλλα ωραία, γνωστά και άγνωστα πράγματα που θα έπρεπε να ξέρουμε όλοι. Η Αθήνα δεν είναι Σιγκαπούρη αλλά τα καλά deals θέλουν ψάξιμο. Άστο σε μας.

Με την Blippar είχαμε τηλεπάθεια. Η Blippar είναι μια καινοτόμα διαδραστική εφαρμογή που «ζωντανεύει» συσκευασίες, προϊόντα, αφίσες κ.ά. κάνοντάς τα διασκεδαστικά. Σκανάροντάς τα λοιπόν στο κινητό, σού ανοίγει έξτρα παιχνίδια, βίντεο και χρήσιμες πληροφορίες.

Κι αν σκανάραμε το δεκάρικο που έχουμε στην τσέπη μας; Είπαμε και μέσα σε λίγο καιρό φτιάξαμε το πιο fun διαδραστικό app που «σκανάρει» όλη την Αθήνα και σου μαρτυράει τα καλύτερα. Έχουμε τέσσερις κατηγορίες: Trends, Culture, Go Out, Stay In. Οι σαγιονάρες που φοράμε όλοι στη μισή τιμή για μια μέρα αν διαλέξεις trends, φεστιβάλ/θέατρα με ειδικά εισιτήρια αν διαλέξεις culture, πάρτι/συναυλίες/ happy hours… χαμηλών λιπαρών, αν θες να βγεις και από συνταγές μέχρι τη φθηνότερη ενοικίαση dvd, αν θες να μείνεις σπίτι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή Blippar, να σκανάρεις κυριολεκτικά το δεκάευρό σου και να διαλέξεις τι θες να κάνεις. Για το fun της υπόθεσης, στην ενότητα Photo Share, μπορείς να τραβήξεις σέλφι και να γίνεις εσύ το εξώφυλλο της petite Athens Voice στο κινητό.

Είμαστε ήδη στον αέρα. Είσαι μέσα;

Blippar – [iTunes Link]

Blippar – [Google Play Link]

Blippar – [Windows Store Link]

This entry was posted in Android, iOS, Software, Windows Phone. Bookmark the permalink.