Αυτά είναι τα δωρεάν games που έρχονται σε Xbox Live Gold και Xbox Game Pass τον Οκτώβριο

Η Microsoft αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα τα δωρεάν games που θα είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές των υπηρεσίων Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate τον Οκτώβριο, ενώ ανακοίνωσε τις προσθαφαιρέσεις στην υπηρεσία Game Pass και την προσθήκη των παιχνιδιών της υπηρεσίας EA Play από τις 10 Νοεμβρίου 2020.

Slayaway Camp: Butcher’s Cut (1 εώς 31 Οκτωβρίου, Xbox One)

Ένα puzzle game - αφιέρωμα στις ταινίες τρόμου της δεκαετίας του ’80, όπου διαχειρίζεσαι έναν δολοφόνο που κυνηγά τα θύματα του σε διάφορες ισομετρικές πίστες. Η συγκεκριμένη έκδοση θεωρείται η πιο “άγρια” και η μεγαλύτερη σε μέγεθος.

Maid of Sker (16 Οκτωβρίου - 15 Νοεμβρίου, Xbox One)

Το first person horror game επιβίωσης σε βάζει σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο που το συνοδεύει μια μακάβρια ιστορία. Μοναδικό σου “όπλο” μια συσκευή που παράγει ήχους για να τη γλιτώνεις και φυσικά όλο το gameplay βασίζεται στην στρατηγική που θα ακολουθήσεις. Η υπόθεση λαμβάνει χώρα στο έτος 1898 και βασίζεται στο μύθο της Elisabeth Williams.

Sphinx and the Cursed Mummy (1 έως 15 Οκτωβρίου, Xbox One - Xbox 360)

Εμπνευσμένο από τη μυθολογία της Αρχαίας Αιγύπτου, το third-person action adventure απαιτεί γενναίες ενέργειες, επιδεξιότητα και ειδικές δυνάμεις, ενώ σε βοηθά κατά διαστήματα και μια μούμια.

Costume Quest (16 έως 31 Οκτωβρίου, Xbox One - Xbox 360)

Ένα ενδιαφέρον RPG με θέμα το Halloween από τον Tim Schafer της Double Fine Productions. Στόχος σου να εξερευνήσεις τις γειτονιές Auburn Pines, Autumn Haven Mall και Fall Valley Carnival, να συλλέξεις μαγικά κοστούμια που σου δίνουν υπερδυνάμεις, μοναδικά όπλα και ξεχωριστά αντικείμενα για να φέρεις εις πέρας τις αποστολές και να σώσεις το Halloween.

Ακόμη, μέσα στον Οκτώβριο θα προστεθούν στην υπηρεσία Xbox Game Pass τα Doom Eternal, Drake Hollow, Brütal Legend, Forza Motorsport 7 και Ikenfell, ενώ θα αφαιρεθούν τα Felix the Reaper, Metro 2033 Redux, Minit, Saints Row IV Re-Elected και State of Mind.

Loading