Αυτά είναι τα δωρεάν games του PS Plus για τον Μάρτιο

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγη ώρα τα δωρεάν games για τον μήνα Μάρτιο που θα μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι συνδρομητές όλων των πακέτων της υπηρεσίας PS Plus. Όλα θα είναι διαθέσιμα από τις 5 Μαρτίου 2024.

EA Sports F1 23 | PS4, PS5

Φρενάρετε τελευταίοι στο EA Sports F1 23, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του παγκόσμιου πρωταθλήματος Formula One της FIA του 2023. Ένα νέο κεφάλαιο στη συναρπαστική λειτουργία ιστορίας "Braking Point" προσφέρει δράμα υψηλών ταχυτήτων και έντονες αντιπαλότητες. Αγωνιστείτε σε νέες πίστες του Λας Βέγκας και του Κατάρ και κερδίστε ανταμοιβές και αναβαθμίσεις στο F1 World. Οι νέες κόκκινες σημαίες προσθέτουν ένα αυθεντικό στρατηγικό στοιχείο και η λειτουργία 35% Race Distance προσφέρει περισσότερη δράση και ενθουσιασμό. Οδηγήστε ανανεωμένα αυτοκίνητα του 2023 με την επίσημη σύνθεση της F1 με τους αγαπημένους σας 20 οδηγούς και 10 ομάδες. Επίσης, το F2, το απόλυτο πεδίο εκπαίδευσης για την F1, είναι τώρα ενημερωμένο με το πιο πρόσφατο περιεχόμενο της σεζόν 2023, συμπεριλαμβανομένων των νέων αυτοκινήτων και των συνθέσεων οδηγών σε όλο το paddock. Δημιουργήστε την ομάδα των ονείρων σας και αγωνιστείτε για τη νίκη στο My Team Career Mode, συναγωνιστείτε σε split-screen ή στο διευρυμένο cross-platform multiplayer και γίνετε πιο κοινωνικοί με τα νέα Racenet Leagues.

Sifu | PS4, PS5

Είναι μια ζωή αρκετή για να γνωρίσεις το Κουνγκ Φου; Το Sifu είναι ένα κομψό και ταυτόχρονα σκληρό beat-em-up, με σφοδρές μάχες σώμα με σώμα σε ένα σύγχρονο αστικό σκηνικό. Από την Sloclap, τους δημιουργούς του φημισμένου παιχνιδιού μάχης Absolver για το PS4, το Sifu ακολουθεί έναν νεαρό μαθητή κουνγκ φου σε μια πορεία εκδίκησης, κυνηγώντας τους δολοφόνους της οικογένειάς του. Ένας εναντίον όλων, χωρίς συμμάχους και με αμέτρητους εχθρούς. Θα πρέπει να βασιστεί στη μοναδική του μαεστρία στο κουνγκ φου για να επικρατήσει και να διαφυλάξει την κληρονομιά της οικογένειάς του.

Hello Neighbor 2 | PS4, PS5

Λύστε το μυστήριο των εξαφανισμένων παιδιών στην αγροτική πόλη Raven Brooks σε αυτό το οικογενειακό sequel stealth τρόμου. Το Hello Neighbor 2 σας προσκαλεί σε μια φαινομενικά ήσυχη πόλη, το Raven Brooks, όπου όλοι κρύβουν κάτι. Είστε ένας ερευνητής δημοσιογράφος που ψάχνει να αποκαλύψει τα πιο σκοτεινά μυστικά των γειτόνων σας και να λύσει την υπόθεση του κ. Peterson, του διαβόητου αντιπάλου του Hello Neighbor. Κρυφτείτε, αναζητήστε στοιχεία πίσω από τα μυστήρια και παίξτε ενάντια σε πολύπλοκους αντιπάλους που ελέγχονται από προηγμένα νευρωνικά δίκτυα τεχνητής νοημοσύνης που μαθαίνουν από εσάς και όλους τους άλλους παίκτες - ολόκληρη η πόλη είναι τώρα η παιδική σας χαρά!

Destiny 2: Witch Queen | PS4, PS5

Βυθιστείτε στον κόσμο του θρόνου της Savathûn για να αποκαλύψετε το μυστήριο για το πώς αυτή και η Lucent Hive της έκλεψαν το Φως. Μάθετε τα μυστικά για την κατασκευή νέων όπλων, το νέο Glaive, και επιβιώστε από την αλήθεια μέσα στον ιστό των ψεμάτων της. Μια διεστραμμένη χώρα θαυμάτων, διαφθοράς και μεγαλείου, ο κόσμος του θρόνου της Savathûn φιλοξενεί μια εύθραυστη ισορροπία δυνάμεων. Από το παλάτι της μέχρι τον βάλτο, όλα όσα κρύβει μπορούν να βρεθούν εδώ. Δημιουργήστε προσαρμοσμένα όπλα με μοναδικούς συνδυασμούς mod, shader και stat. Εξοικειωθείτε με τον νέο τύπο όπλου Glaive και εξαπολύστε ισχυρούς συνδυασμούς κοντινής επαφής, επιθέσεις με βλήματα και μια αναπτυσσόμενη ενεργειακή ασπίδα.

Loading