Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια για το Μάιο σε Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate

Με τον Απρίλιο να πλησιάζει στο τέλος του, έφτασε παράλληλα και η ώρα για να αποκαλύψει η Microsoft τα παιχνίδια που θα μπορούν να παίξουν δωρεάν οι συνδρομητές τον υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate για το μήνα Μάιο. Όπως πάντα υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια, με τα δύο από αυτά να είναι διαθέσιμα και για παιχνιδοκονσόλες Xbox 360.

V-Rally 4 (Xbox One, 1-31 Μαΐου)

Ακόμη ένα off-road racing game με πληθώρα διαθέσιμων οχημάτων, επιλογές διαμόρφωσης και διαφορετικού τύπου δοκιμασίες σε όλες τις ηπείρους.

Warhammer 40000: Inquisitor – Martyr (Xbox One, 16 Μαΐου έως 15 Ιουνίου)

Αναλαμβάνεις τον ρόλο του Inquisitor, του πιο ισχυρού πράκτορα της Αυτοκρατορίας. Στόχος σου να επιβάλεις τις επιθυμίες του Αυτοκράτορα σε όλο το σύμπαν του Warhammer, καθώς διεξάγεις τις ανακρίσεις σου σε πολλούς πλανήτες. Μπορείς να παίξεις μόνος ή σε co-op mode έως 4 παικτών.

Sensible World of Soccer (Xbox 360 και Xbox One, 1 - 15 Μαΐου)

Η αναβίωση του κλασικού παιχνιδιού των 90s για να παίζεις γρήγορα ματσάκια ή να διαχειρίζεσαι πλήρως μια ομάδα σε όλη τη σεζόν.

Overlord II (Xbox 360 και Xbox One, 16 - 31 Μαΐου)

Πάρε τον έλεγχο του πανίσχυρου και χαοτικού στρατού των Minion στη μάχη ενάντια στην Glorious Empire. Στο sequel του πολύ επιτυχημένου πρώτου μέρους, τα Minions είναι πιο έξυπνα, πιο απειλητικά και πιο διασκεδαστικά από ποτέ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Microsoft δίνει στους νέους συνδρομητές δωρεάν πρόσβαση στα Spotify Premium, EA Access και Discord Nitro. Το πρώτο τρίμηνο συνδρομής εξακολουθεί να προσφέρεται τους νέους συνδρομητές με μόλις €1, από εκεί και πέρα τα διαθέσιμα πακέτα είναι τα εξής:

  • Xbox Game Pass PC - €3.99/μήνα και περιλαμβάνει 100+ PC games
  • Xbox Game Pass Console Games - €9.99/μήνα και περιλαμβάνει 100+ Xbox games
  • Xbox Live Gold - €9.99/μήνα και περιλαμβάνει πρόσβαση σε online multiplayer games
  • Xbox Game Pass Ultimate - €14.99/μήνα και περιλαμβάνει τα Xbox Game Pass PC, Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Console Games
Loading