Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια για το Μάρτιο σε Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate

Λίγες ημέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί και ο Φεβρουάριος, γι’ αυτό η Microsoft προχωρά στην αποκάλυψη των τίτλων που θα μπορούμε να παίξουμε δωρέαν το Μάρτιο εάν είμαστε συνδρομητές στις υπηρεσίες Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate.

batman-the-enemy-within.jpg

Batman: The Enemy Within - The Complete Season (Xbox One από 1 έως 31 Μαρτίου)

Στο Batman: The Enemy Within παίζεις τόσο ως Batman, όσο και ως Bruce Wayne. Ο Riddler εξακολουθεί να τρομοκρατεί την πόλη, αλλά μια ακόμη μεγαλύτερη απειλή ξεπροβάλει στον ορίζοντα.

shantae.jpg

Shantae: Half-Genie Hero (Xbox One από 16 Μαρτίου έως 15 Απριλίου)

Μια σειρά από μυστηριώδη εγκλήματα συγκλονίζουν το Sequin Land και μόνο η Shantae μπορεί να δώσει τη λύση. Ένα όμορφο 2D platform game για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.

castlevania-2.jpg

Castlevania: Lords of Shadow 2 (Xbox 360 και Xbox One από 1 έως 15 Μαρτίου)

Ο Δράκουλας επιστρέφει ξανά στο προσκήνιο στο Castlevania: Lords of Shadow 2. Εξασθενημένος μετά από αιώνες ύπνου, ο Δράκουλας προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του με σκοπό να αντιμετωπίσει τον Σατανά. Η ιστορία εκτυλίσσεται στο Μεσαίωνα και τη σύγχρονη εποχή, σε ένα open-world περιβάλλον.

sonic-generations.jpg

Sonic Generations (Xbox 360 και Xbox One από 16 έως 31 Μαρτίου)

Ο δημοφιλής σκαντζόχοιρος επιστρέφει πίσω στο χρόνο από μια μυστηριώδη δύναμη και αλληλεπιδρά με πληθώρα γνώριμων χαρακτήρων, ακόμη και με τον νεότερο εαυτό του. Στόχος του να σώσει τους φίλους του, να νικήσει τους εχθρούς και να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το διαβολικό ταξίδι στο παρελθόν.

Υπενθυμίζουμε ότι η Microsoft δίνει στους νέους συνδρομητές δωρεάν πρόσβαση στα Spotify Premium, EA Access και Discord Nitro. Το πρώτο τρίμηνο συνδρομής εξακολουθεί να προσφέρεται τους νέους συνδρομητές με μόλις €1, από εκεί και πέρα τα διαθέσιμα πακέτα είναι τα εξής:

  • Xbox Game Pass PC - €3.99/μήνα και περιλαμβάνει 100+ PC games
  • Xbox Game Pass Console Games - €9.99/μήνα και περιλαμβάνει 100+ Xbox games
  • Xbox Live Gold - €9.99/μήνα και περιλαμβάνει πρόσβαση σε online multiplayer games
  • Xbox Game Pass Ultimate - €14.99/μήνα και περιλαμβάνει τα Xbox Game Pass PC, Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Console Games
Loading