Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια που έρχονται τον Αύγουστο σε Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate

Σειρά της Microsoft να ανακοινώσει τα δωρεάν παιχνίδια που θα μπορούν να παίξουν οι συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate τον Αύγουστο. Το μοτίβο παραμένει το ίδιο, δηλαδή δύο τίτλοι για το Xbox One και δύο τίτλοι για το Xbox 360 που μπορείς να παίξεις και στο Xbox One μέσω του backwards compatibility.

Portal Knights (1 έως 31 Αυγούστου 2020, Xbox One)

Ένα 3D sandbox action RPG με δεκάδες τυχαία δημιουργημένα νησιά όπου μπορείς να αναβαθμίσεις τον χαρακτήρα σου, να δημιουργήσεις επικά όπλα και να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς με φίλους σου σε co-op mode. Σκοπός του παιχνιδιού να αντιμετωπίσεις τον Hollow King που έχει κατακερματίσει τον κόσμο.

Override: Mech City Brawl (16 Αυγούστου 2020 έως 15 Σεπτεμβρίου 2020, Xbox One)

Διαχειρίζεσαι γιγαντιαία ρομπότ σε φανταστικές αστικές τοποθεσίες σε ένα 3D brawler με εκρηκτικές μάχες που γίνονται τόσο τοπικά, όσο και σε online versus mode, party co-op mode για 2 έως 4 παίκτες, αλλά και σε single player campaign.

MX Unleashed (1 έως 15 Αυγούστου 2020, Xbox 360 και Xbox One)

Το κλασικό off-road game της Rainbow Studios με τεράστιο open world περιβάλλον και ένα εκτεταμένο career mode όπου μπορείς να διαχειριστείς monster trucks, ελικόπτερα ή διπλάνα.

Red Faction II (16 έως 31 Αυγούστου 2020, Xbox 360 και Xbox One)

Βρισκόμαστε στον 22ο αιώνα και συγκεκριμένα 5 χρόνια μετά την επανάσταση στον πλανήτη Άρη. Τα τελευταία 15 χρόνια, ο διεφθαρμένος δικτάτορας Sopot καταπιέζει τους πολίτες της Κοινοπολιτείας στην προσπάθεια του να αδελφοποιηθεί με τη γειτονική United Republic. Στόχος σου να προστατεύσεις την χώρα αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Alias, έναν ειδικό στις κατεδαφίσεις, με τη βοήθεια μιας ομάδας 5 ατόμων, όπου ο καθένας έχει ειδικές ικανότητες.

Loading