Αυτά είναι τα νέα τηλεχειριστήρια του επόμενης γενιάς PSVR!

Η αρχή των αποκαλύψεων για το επόμενης γενιάς VR headset της Sony γίνεται με τα νέα τηλεχειριστήρια. Η εταιρεία προχώρησε πριν από λίγο σε επίσημη ενημέρωση και σύμφωνα με τον Hideaki Nishino, τα νέα VR controllers θα προσφέρουν μια πολύ βαθύτερη εμπειρία αφής στους gamers.

Ο σχεδιασμός είναι πιο σφαιρικός για μια πιο φυσική αίσθηση στο κράτημα, καλύτερη εργονομία και ισορροπημένη κατανομή του βάρους τους, θα προσφέρουν υψηλή ελευθερία κινήσεων χωρίς να εμποδίζονται τα χέρια και νέες μοναδικές δυνατότητες, όπως adaptive triggers που αλλάζουν το επίπεδο έντασης που φτάνει στα δάκτυλα του χρήστη όπως με το DualSense του PlayStation 5.

Ακόμη, τα PS5 VR 2.0 controllers θα αναγνωρίζουν κάθε δάκτυλο ξεχωριστά χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις κάτι για να καταλάβουν αν είναι ο μέσος, ο δείκτης ή ο παράμεσο. Ο εντοπισμός της κίνησης γίνεται με τη βοήθεια του δακτυλίου στο κάτω μέρος τους, επομένως, φαίνεται ότι καταργείται η αναγκαιότητα της PlayStation Camera.

Ο κ. Nishino σημειώνει ότι ο σχεδιασμός των νέων τηλεχειριστηρίων έγινε μετά από μελέτη πολλών ετών επάνω στους τρόπους αλληλεπίδρασης των gamers με τα παιχνίδια, αλλά και με δοκιμές σε διαφορετικού τύπου και μεγέθους χέρια χρηστών. Στο αριστερό χέρι υπάρχει αναλογικό stick, grip και trigger button, καθώς και το τρίγωνο, τετράγωνο και create button. Στο δεξί χέρι υπάρχει επίσης αναλογικό stick, grip και trigger button, αλλά και ο σταυρός, ο κύκλος και το Options button.

Δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή τους και η ημερομηνία κυκλοφορίας. Η λογική λέει ότι θα αποκαλυφθούν με κάθε επισημότητα μαζί με το νέο PSVR.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Sony]

Loading