Back 4 Blood: Διαθέσιμο στις 12 Οκτωβρίου 2021 το co-op zombie game

Μετά τα αποκαλυπτήρια του περασμένου Δεκέμβρη στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2020, ήταν δεδομένο ότι η δημιουργός Turtle Rock θα προχωρούσε σε νέες αποκαλύψεις για το Back 4 Blood στην E3 2021. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα τοποθετούσε την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 22 Ιουνίου 2021, αλλά τελικά θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2021 για να το δούμε σε Windows PC, Xbox Series X/S, PS4, PS5, Xbox One και στην υπηρεσία Game Pass.

Το Back 4 Blood θεωρείται ο πνευματικός διάδοχος του Left 4 Dead και υπόσχεται καταιγιστική δράση στον αγώνα που θα δίνουν για την επιβίωση οι τέσσερις παίκτες απέναντι στις ορδές των zombies. Αυτή τη φορά, όμως, τα zombies θα είναι αρκετά πιο εξελιγμένα με μεγαλύτερο μέγεθος, ιδιαίτερες ικανότητες και…νοημοσύνη.

Η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα δούμε διάφορα modes εναλλακτικού παιχνιδιού που θα μπορούν να παίξουν όλα τα μέλη της ομάδας, ακόμη και αν τα έχει αγοράσει μόνο ένας από αυτούς. Ένα από αυτά ονομάζεται Swarm Mode και ουσιαστικά πρόκειται για μάχη των “καθαρών” εναντίον των “μολυσμένων”. Οι καθαροί θα πρέπει να συνεργαστούν με τους συμμάχους τους, να προνοούν για προμήθειες και πυρομαχικά, να σκοτώνουν για να αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό τους και να κρατήσουν ανοικτή τη γραμμή επικοινωνίας όσο δέχονται επίθεση από τους μολυσμένους. Από την άλλη, οι μολυσμένοι καλούνται να σπάσουν την άμυνα των καθαρών και έχουν στη διάθεση τους εξελιγμένες ικανότητες. Μόλις ολοκληρωθεί ο γύρος, οι συμμετέχοντες αλλάζουν ρόλους και ξεκινά νέος γύρος. Υπάρχουν διάφορες κλάσεις “καθαρών” και “μολυσμένων”, επομένως, έχουμε να κάνουμε με ένα πλούσιο PvP mode.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


Loading