Beeper: Η all-in-one εφαρμογή messaging βγήκε από τη beta και εξαγοράστηκε από το Wordpress!

Μόλις πριν από ένα μήνα, το Beeper έκανε ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον του, αφήνοντας πίσω την υποστήριξη iMessage (κυρίως) και στοχεύοντας να γίνει η καλύτερη εφαρμογή συνομιλίας all-in-one. Ειλικρινά, εφόσον δεν εξαρτάστε από την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων της Apple, η beta του περασμένου μήνα ανταποκρίθηκε λίγο-πολύ σε αυτή την υπόσχεση. Τώρα, το Beeper είναι έτοιμο να μοιραστεί την τελευταία του εμπειρία με περισσότερους χρήστες, συμβάλλοντας παράλληλα στην εξασφάλιση του μέλλοντος της εταιρείας.

Υπάρχουν δύο μεγάλες ειδήσεις εδώ. Πρώτον, η νέα εφαρμογή Android του Beeper, αυτή που λανσαρίστηκε τον Μάρτιο, βγήκε από τη beta έκδοση και με την απαίτηση για λίστα αναμονής να έχει αφαιρεθεί, ο καθένας μπορεί να εγγραφεί. Ο CEO της Beeper, Eric Migicovsky, αναφέρει ότι πάνω από 10.000 χρήστες έχουν ήδη συνδεθεί σε αυτή τη νέα εφαρμογή - περίπου το 10% των 115.000 χρηστών που έχει δει η Beeper από το 2021. Περισσότεροι από 460.000 δυνητικοί χρήστες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον με την εγγραφή τους στη λίστα αναμονής και με τη σημερινή κίνηση, αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να ενταχθεί τώρα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένει να ανοίξει μια θέση.

Από μόνο του, αυτό είναι πολύ σημαντικό νέο. Η τελευταία εφαρμογή Beeper δημιουργήθηκε από το μηδέν για να φέρει την ανταλλαγή μηνυμάτων από εφαρμογές όπως το Telegram, το Signal, το RCS και πολλά άλλα σε έναν ενιαίο χώρο στο Android, και αν είχατε την τύχη να δοκιμάσετε τη beta, γνωρίζετε πόσες ενημερώσεις έχει δει η υπηρεσία μόνο τον τελευταίο μήνα. Ένας λογαριασμός Beeper σας δίνει επίσης πρόσβαση σε clients των Windows, Mac, Linux και άλλα. Η ομάδα σκοπεύει να προσφέρει προαιρετικές συνδρομές επί πληρωμή στο μέλλον, αλλά προς το παρόν, κάθε λειτουργία παραμένει δωρεάν.

Ωστόσο, ίσως πιο σημαντική είναι η δεύτερη είδηση: η Beeper εξαγοράζεται. Η Automattic, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το Wordpress και ιδιοκτήτης του Tumblr, του Pocket Casts και άλλων διαφόρων διαδικτυακών κέντρων, είναι ο νέος ιδιοκτήτης πίσω από το Beeper, δημιουργώντας ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον για την πλατφόρμα. Ο Migicovsky αναφέρει ότι ο Matt Mullenweg, CEO και ιδρυτής της Automattic, ήταν ένας από τους πρώτους επενδυτές της ομάδας, και το κοινό τους πάθος για τις εφαρμογές ανοιχτού κώδικα έκανε την απόφαση εύκολη.

[via]

Loading