Behold: Η ταινία μικρού μήκους του Ridley Scott γυρισμένη αποκλειστικά με το Galaxy S23 Ultra!

Το Samsung Galaxy S23 Ultra μπορεί να μην έφερε συγκλονιστικές αλλαγές στον τομέα της εμφάνισης σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, αλλά τόσο το hardware, όσο και οι επιδόσεις της κάμερας είναι αυτές που θα αποτελέσουν το μεγάλο selling point για την κορυφαία ναυαρχίδα της εταιρείας.

Η Samsung είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την δουλειά που έχει γίνει στην κάμερα και μάλιστα επιστράτευσε τον σπουδαίο σκηνοθέτη Ridley Scott (Blade Runner, Alien) για να γυρίσει μια ταινία μικρού μήκους χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το Samsung Galaxy S23 Ultra! Το τελευταίο διαθέτει κύριο αισθητήρα 200MP και ενσωματώνει λειτουργία λήψης Expert RAW έως 50MP.

Ο Ridley Scott δήλωσε για την εμπειρία του με το Samsung Galaxy S23 Ultra ότι αρχικά πίστευε πως θα ήταν μια δύσκολη και ενδιαφέρουσα πρόκληση, διότι θα αντικαθιστούσε τις μεγάλες κάμερες με μια τόσο μικρή συσκευή. Στην πορεία, όμως, εντυπωσιάστηκε από τις δυνατότητες του και μάλιστα το μικρό μέγεθος τους βοήθησε να έχουν πρόσβαση στο πραγματικό περιβάλλον και σε πολύ μικρότερους χώρους. Επιπροσθέτως, ο κινηματογραφιστής Flavio Labiano φοβόταν πως το Samsung Galaxy S23 Ultra δεν θα του πρόσφερε την πληθώρα των επιλογών που έχει συνήθως στα χέρια του με τις παραδοσιακές κάμερες, αλλά ξαφνιάστηκε ευχάριστα από το πόσο πολύπλευρο είναι και εκθείασε την ποιότητα της εικόνας και το δυναμικό εύρος του αισθητήρα.

Μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα παρακολουθώντας το Behold παρακάτω:

Loading