Bethesda: Μετά το The Elder Scrolls 6 έρχεται το Fallout 5

Από τη συνέντευξη που παρέθεσε ο creative director της Bethesda, Todd Howard, στην ιστοσελίδα IGN, αποκαλύφθηκε πως το επόμενο μεγάλο project της εταιρείας θα είναι το Fallout 5, αλλά έσπευσε να διευκρινήσει πως η ανάπτυξη του θα ξεκινήσει αφότου κυκλοφορήσει το The Elder Scrolls 6.

Ο στόχος της Bethesda είναι να «ξεμπερδεύει» με το πολυαναμενόμενο Starfield μέσα στο 2023 για να ρίξει όλο το βάρος στο The Elder Scrolls 6, το οποίο ακόμα βρίσκεται σε εμβρυικό στάδιο. Με δεδομένο ότι η Bethesda συνηθίζει να παίρνει τον χρόνο της ειδικά στα μεγάλα projects, το Fallout 5 αναμένεται ότι θα είναι έτοιμο το…2030, εκτός αν το νέο αφεντικό (βλ. Microsoft) αποφασίσει να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση.

Υπενθυμίζουμε ότι το The Elder Scrolls 6 είχε ανακοινωθεί στην E3 2018 και από τότε πρακτικά δεν έχουμε δει τίποτα καινούργιο παρότι πέρασαν 4 χρόνια. Επίσης, ο Todd Howard ανέφερε πως εξετάζουν και άλλα projects, χωρίς να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρος πως σειρά θα πάρει το Fallout 5.

Ναι, το The Elder Scrolls 6 βρίσκεται σε στάδιο προ-παραγωγής και, ξέρετε, μετά από αυτό θα πιάσουμε το Fallout 5, οπότε τα χέρια μας θα είναι γεμάτα για πολύ καιρό.

Εξάλλου, ο Howard τόνισε πως εύχεται να μπορούσαν να ολοκληρώνουν πιο γρήγορα τα παιχνίδια και είναι απογοητευμένος από τον χρόνο που απαιτεί κάθε project, αλλά εξήγησε πως είναι μέρος της διαδικασίας.

Χρειάζεται αρκετός χρόνος και πραγματικά εύχομαι να έβγαιναν πιο γρήγορα. Προσπαθούμε όσο πιο σκληρά μπορούμε, αλλά θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα όταν φτάνουν στους gamers.

Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας τόσο για το The Elder Scrolls 6 όσο και για το Fallout 5, ενώ ένα καλό ερώτημα είναι αν η Microsoft τα κρατήσει αποκλειστικά για Windows PC και Xbox ή αν θα τα δώσει και τους PlayStation gamers.

[via]

Loading