Beverly Hills Cop: Ετοιμάζεται νέα ταινία με τον Eddie Murphy στο Netflix!

Καμιά φορά είναι να αναρωτιέσαι αν έχουν στερέψει από ιδέες στο Hollywood ή αν όντως η ρετρολαγνεία αποφέρει τόσο μεγάλα κέρδη. Πέρασαν 25 χρόνια από τότε που είδαμε τον Eddie Murphy στον ρόλο του Axel Foley στην τρίτη και τελευταία ταινία της σειράς Beverly Hills Cop, αλλά δεν αποκλείεται να τον δούμε και πάλι σε αυτόν τον ρόλο χάριν στη Netflix.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, η Paramount Pictures συμφώνησε με τη Netflix για την παραγωγή του τέταρτου sequel της ταινίας Beverly Hills Cop που θα προβληθεί αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα της. Στο project θα συμμετέχουν κανονικά οι Eddie Murphy και ο παραγωγός Jerry Bruckheimer, και αν όλα πάνε καλά από πλευράς θεαματικότητας, είναι πιθανό να φτιάξουν και πέμπτη ταινία.

Είναι η τρίτη φορά που η Paramount Pictures αναθέτει στη Netflix κάποιο από τα franchises της, μετά τις επιτυχημένες αναβιώσεις των Annihilation και The Cloverfield Paradox, αλλά στην περίπτωση του νέου Beverly Hills Cop θα έχει λόγο και αυτή στο σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Loading