Bloodborne: Δείτε gameplay υλικό από το demo του παιχνιδιού στη Gamescom 2014

Bloodborne

Λίγες ημέρες αφότου δημοσίευσε το πρώτο επίσημο gameplay trailer του επερχόμενου Bloodborne, η FromSoftware αποκαλύπτει το σύστημα μάχης και την πληθώρα των όπλων που θα έχουν στη διάθεση τους οι παίκτες μέσα από το hands-on demo της Gamescom 2014, το οποίο είχαν την ευκαιρία να παίξουν οι παρευρισκόμενοι.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην πόλη Yharnham κατά τον 19ο αιώνα, με τους gamers να καλούνται να εξερευνήσουν τον τεράστιο χάρτη της για να ανακαλύψουν τα μυστήρια που κρύβει και τις σκοτεινές υπάρξεις. Η πόλη έχει χτυπηθεί από μια περίεργη πανώλη που μετατρέπει τους κατοίκους σε απεχθή τέρατα, χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται οι ίδιοι (θυμίζει λίγο zombie story).

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια του Miyazaki, το επίπεδο δυσκολίας θα είναι ιδιαίτερα υψηλό και κάθε μάχη μπορεί να είναι και η τελευταία του ήρωα. Η διαρκής ένταση δημιουργείται από το γεγονός ότι ο παίκτης δεν μπορεί να ορμήξει σε ένα πλήθος και να σκοτώσει τους πάντες (βέβαιη ήττα), ούτε έχει τη δυνατότητα να κρύβεται. Το περιβάλλον μεταβάλλεται συνεχώς, όπως επίσης και ο εξοπλισμός του πρωταγωνιστή, δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να αλλάζει στυλ μάχης.

Τέλος, θα υπάρχουν και άλλοι “καλοί” τύποι στο παιχνίδι που θα μάχονται για την επιβίωση τους και θα είναι στο χέρι του gamer να τους βοηθήσει. Κάθε βοήθεια μπορεί αργότερα να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη…

Το Bloodborne θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 αποκλειστικά για το PS4.

Loading