Camera Go: Φέρνει το Portrait Mode σε πολύ προσιτές Android Go συσκευές

Μάλλον δύσκολα θα συναντήσετε κάποιον που να κρατά στο χέρι του συσκευή του προγράμματος Android Go, παρόλα αυτά, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι η Google έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία ειδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Συγκεκριμένα, έχουν πωληθεί περισσότερες από 100 εκατομμύρια συσκευές Android Go από διάφορους κατασκευαστές, μια απόδειξη ότι η εταιρεία έχει καταφέρει να χτυπήσει πολύ δυναμικά την κατηγορία των featurephones για να φέρει περισσότερους χρήστες στο οικοσύστημα της. Παράλληλα, φροντίζει κατά διαστήματα να προσφέρει νέες εφαρμογές που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες και την εμπειρία χρήσης σε τόσο προσιτές συσκευές.

Η τελευταία προσθήκη στο Android Go είναι η νέα εφαρμογή Camera Go που κάνει ντεμπούτο στο Nokia 1.3, το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα εχτές από την HMD Global. Σύμφωνα με τη Google, το Camera Go προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να τραβά όμορφες φωτογραφίες με λειτουργίες όπως Portrait Mode, χωρίς να αγχώνεται για τον περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο ή τη μνήμη RAM της entry-level συσκευής του.

Η εφαρμογή Camera Go παρακολουθεί τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο και βοηθά τον χρήστη να εξοικονομήσει περισσότερο καθαρίζοντας άχρηστα αρχεία. Ταυτόχρονα, προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες όπως δυνατότητα άμεσου διαμοιρασμού, επεξεργασίας, αυτόματης διόρθωσης της φωτογραφίας κ.ά.

Το Camera Go θα εμφανιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες στο κατάστημα εφαρμογών Google Play και για τις υπόλοιπες Android Go συσκευές.


[Google]

Loading