Castlevania: Grimoire of Souls, η μεγάλη επιστροφή αποκλειστικά στο Apple Arcade

Το Castlevania: Grimoire of Souls είχε ανακοινωθεί από την Konami με μεγάλες προσδοκίες πριν από δύο χρόνια και μάλιστα κυκλοφόρησε στα καταστήματα App Store και Google Play για συσκευές iOS και Android αντίστοιχα πρωτού η εταιρεία πάρει την απόφαση να το αποσύρει οριστικά πέρυσι.

Θα περίμενε κανείς ότι αυτό ήταν και το τέλος για το παιχνίδι, αλλά φαίνεται ότι η Konami απλά είχε άλλα σχέδια. Το Castlevania: Grimoire of Souls όχι μόνο δεν ακυρώθηκε, αλλά θα επανακυκλοφορήσει σύντομα αποκλειστικά για την συνδρομητική υπηρεσία Apple Arcade (προσβάσιμη μέσω συσκευών iOS, tvOS και Mac).

Στο Castlevania: Grimoire of Souls αναλαμβάνεις τον ρόλο του Alucard (ο γιος του Κόμη Δράκουλα) σε μια νέα υπόθεση που λαμβάνει χώρα μετά το σφράγισμα του Δράκουλα και εμπλέκει πολλούς χαρακτήρες από την ιστορία της σειράς Castlevania, όπως του Simon Belmont, Maria, Shanoa και Charlotte. Περιλαμβάνει 60 πίστες, μεγάλη ποικιλία όπλων, καθώς και καθημερινά ή εβδομαδιαία challenges.

Ίσως η κίνηση της Konami να επιλέξει αποκλειστικά το συνδρομητικό Apple Arcade να έχει λογική, αφού με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βγάλει πιο εύκολα κέρδος απ’ ό,τι με μια αυτόνομη κυκλοφορία. Το Apple Arcade περιλαμβάνει πλέον σχεδόν 200 παιχνίδια υψηλής ποιότητας, στα οποία έχεις πρόσβαση με €4.99 / μήνα χωρίς διαφημίσεις και in-app συναλλαγές.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading