Cave Story+: Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Οι εβδομάδες περνούν και το Epic Games Store συνεχίζεται ακάθεκτο τα δώρα του. Αυτή τη φορά μπορούμε όλοι να αποκτήσουμε εντελώς δωρεάν το Cave Story+, αρκεί να το προσθέσουμε στη βιβλιοθήκη μας έως και την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020.

Το Cave Story+ είναι μια ενισχυμένη έκδοση του original παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2004 από τον Ιάπωνα Daisuke Amaya. Είναι ένα διασκεδαστικό 2D Metroidvania platform game με ενδιαφέρουσα υπόθεση που εκτυλίσσεται στις σπηλιές ενός νησιού και το gameplay πιστό στη φιλοσοφία των 8-bit/16-bit games του παρελθόντος (πήδα, τρέχα, χτύπα, εξερεύνησε).

Βολευόμαστε για την ώρα με το Cave Story+, αλλά την επόμενη εβδομάδα έρχεται ένα εξαιρετικό διπλό δώρο από το Epic Games Store: Pillars of Eternity και Tyranny!

Cave Story+ - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading