Company of Heroes 3: Ανακοινώθηκε επίσημα, έρχεται το 2022

Η Relic Entertainment έχει χρόνο και για την ανάπτυξη άλλων παιχνιδιών πλην του πολυαναμενόμενου Age of Empires IV, καθώς η εταιρεία προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του Company of Heroes 3, την οποία συνόδευσε τόσο με ένα cinematic trailer, όσο και με gameplay video από την pre-alpha έκδοση του.

company-of-heroes-3-1.jpg

Στο Company of Heroes 3 θα δούμε το μεγαλύτερο single-player campaign της σειράς και η υπόθεση θα μας μεταφέρει στην κατεχόμενη Ιταλία στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αρκετές οι αλλαγές - προσθήκες στο gameplay, μιας και στο καθιερωμένο real-time στυλ θα προστεθεί η λειτουργία Tactical Pause έτσι ώστε οι gamers να σταματήσουν τη δράση προκειμένου να οργανώσουν καλύτερα τη στρατηγική τους για να βγουν νικητές. Επιπλέον, θα προστεθεί turn-based χάρτης με σκοπό να χαράξουν την πορεία που επιθυμούν και να προοδεύσουν στο παιχνίδι με ποικίλους τρόπους.

company-of-heroes-3-2.jpg

Η εταιρεία αναφέρει πως θα έχουμε στη διάθεση μας πληθώρα ειδικών μονάδων και δυνατότητα να διαμορφώσουμε τους στρατούς μας με διαφορετικά μέλη, από τις ειδικές δυνάμεις των Αμερικανών και των Καναδών μέχρι τους…Gurkhas από το Brunei που μάχονται για την Κοινοπολιτεία. Θα υπάρχει και multiplayer, αλλά θα μάθουμε περισσότερα για αυτό σε μεταγενέστερο χρόνο.

Το Company of Heroes 3 αναμένεται μέσα στο 2022 για Windows PC, αν και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι ανοικτή η pre-alpha preview έκδοση για όποιον θέλει να πάρει μια γεύση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading