Constantine: Ο Keanu Reeves επιστρέφει για το sequel της ταινίας

Χρειάστηκε να περάσουν 17 χρόνια από την κυκλοφορία του Constantine στους κινηματογράφους για να πάρει η Warner Bros. την μεγάλη απόφαση για ένα sequel που θα φέρει και πάλι τον Keanu Reeves στον ρόλο του εξορκιστή John Constantine.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, ο Francis Lawrence θα επιστρέψει για την σκηνοθεσία του sequel, ο Akiva Goldsman υπογράφει το σενάριο (I Am Legend, A Beautiful Mind, Cinderella Man) και συμμετέχει στην παραγωγή μαζί με τους J.J. Abrams και Hannah Minghella.

Ο John Constantine έκανε την πρώτη εμφάνιση του ως χαρακτήρας της DC στο τεύχος No.37 του Swamp Thing και έπειτα απέκτησε την δική του σειρά κόμικ με τίτλο Hellblazer, ενώ εμφανίστηκε και στο The Sandman του Neil Gaiman (σ.σ. στην τηλεοπτική σειρά του Netflix ως Johanna Constantine).

Σε ό,τι αφορά την ταινία του 2005, με budget περίπου $70 εκατ. κατάφερε να ξεπεράσει τα $200 εκατ. στο box-office, επομένως, ήταν μια επιτυχημένη απόπειρα και γι’ αυτό υπήρχαν συζητήσεις για ένα sequel εδώ και αρκετά χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες μετά την αναφορά του Deadline, η HBO αποφάσισε να απορρίψει τις τηλεοπτικές σειρές Constantine και Madame X που ετοίμαζε η Bad Robot του…J.J. Abrams.

[via]

Loading