Crucible: Το δωρεάν shooter της Amazon έρχεται στις 20 Μαΐου 2020

Μετά από αρκετά χρόνια σε στάδιο ανάπτυξης, η Amazon ανακοίνωσε επίσημα ότι το Crucible θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους από τις 20 Μαΐου 2020. Πρόκειται για ένα free-to-play shooter σαν το Valorant της Riot Games, το οποίο αναπτύσσει η Relentless Studios όπου εργάζονται βετεράνοι του χώρου από τις EA, Activision Blizzard, ArenaNet κλπ.

crucible-1.jpg

Στο Crucible οι gamers μπορούν να επιλέξουν τον χαρακτήρα τους ανάμεσα από 10 εξωγήινους, ρομπότ και ανθρώπους (ο καθένας με διαφορετικό εξοπλισμό και ικανότητες), να στήσουν την ομάδα τους και να ξεκινήσουν τη μάχη για να αιχμαλωτίσουν επικίνδυνα πλάσματα και να επιτύχουν συγκεκριμένους στόχους. Όλα συμβαίνουν σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη και κυρίαρχο στοιχείο στην υπόθεση είναι το Essence, ένα συστατικό που ενισχύει τις δυνάμεις των κυνηγών.

Το σύστημα μάχης είναι γρήγορο, έντονο και όλα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα, γι’ αυτό οι gamers θα πρέπει διαρκώς να εξελίσσουν τη στρατηγική τους, καθώς και να προσαρμόζονται στις κινήσεις των αντιπάλων και τις αλλαγές στον πλανήτη.

crucible-2.jpg

Το Crucible θα περιλαμβάνει τρία modes

  • Heart of the Hives: Κάθε Hive περιλαμβάνει μια καρδιά και η ομάδα που θα προλάβει να μαζέψει τρεις τέτοιες καρδιές κερδίζει τον αγώνα. Ουσιαστικά, οι gamers θα δίνουν μια μάχη απέναντι στο Hive και απέναντι στην αντίπαλη ομάδα.
  • Harvester Commander: Οι δύο ομάδες των οκτώ ατόμων καλούνται να συλλάβουν τους Harversters, να περιορίσουν την εξάπλωση τους στον χάρτη και να ελέγξουν το Essence. Η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να αδειάσει τις πηγές του αντιπάλου κερδίζει.
  • Alpha Hunters: Μάχη μεταξύ των δύο ομάδων μέχρι τελικής πτώσης.

Με το Crucible και το εξίσου φιλόδοξο New World θα φανεί αν η Amazon μπορεί να καθιερωθεί και στον χώρο του gaming.

Loading