Cyberpunk 2077, το επόμενο μεγάλο project της CPR έρχεται το 2015, αλλά το trailer αφήνει στοιχεία για το The Witcher 3! [Video]

Η CD Project Red, δημιουργός της εκπληκτικής σειράς The Witcher, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το επόμενο μεγάλο project της εταιρείας, το Cyberpunk 2077, το οποίο βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής και αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει το 2015.

Cyberpunk 2077

Αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον στο ούτως ή άλλως τρομερό trailer, είναι το γεγονός ότι εμφανίζεται μήνυμα σχετικά με μεγάλη ανακοίνωση της εταιρείας στις 5 Φεβρουαρίου 2013, η οποία αφορά πιθανότατα το The Witcher 3!

"Ετοιμαζόμαστε να αποκαλύψουμε το επόμενο project μας, το οποίο βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του και θα είναι ένα open world παιχνίδι σε όλο του το μεγαλείο. Πιθανότατα μαντεύετε για ποιο παιχνίδι μιλάμε. Στις 5 Φεβρουαρίου θα ξεκαθαρίσουν όλα"

Σε ό,τι αφορά το Cyberpunk 2077, η υπόθεση ακολουθά έναν μοναχικό ήρωα που τριγυρνά στους δρόμους με τη μηχανή του, τον high-tech οπλισμό του και προστατεύει τους μη-προνομιούχους από μεγάλους εταιρικούς οργανισμούς. Η ιστορία εκτυλίσσεται στο σωτήριον έτος 2077, όπου το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο και το ναρκωτικό Braindance θερίζει...

[via Eurogamer]

Loading