Τα αποκαλυπτήρια του Days Gone έγιναν στην E3 2016, αλλά κάπου εκεί σταμάτησε η ενημέρωση για το νέο open world action adventure της Sony και χρειάστηκε να φτάσουμε στη φετινή E3 2o17 για να δούμε νέο υλικό. Στο 5λεπτο video που ακολουθεί γίνεται η επίδειξη μιας αποστολής του παιχνιδιού και θεωρητικά μας δείχνει τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Για όσους δεν θυμούνται, κάτι λογικό μετά από τόσο καιρό, το Days Gone ακολουθεί τον Deacon St. John, ένα μέλος μιας ομάδας μηχανόβιων (φέρνει λίγο σε Sons of Anarchy) που μάχεται για την επιβίωση στα δάση της Βορειοδυτικής Αμερικής μετά από ακόμα zombie apocalypse.

Το περιβάλλον θυμίζει αρκετά το The Last of Us, αλλά η Sony ανέφερε ότι η δράση και η υπόθεση είναι εντελώς διαφορετική. Για παράδειγμα, ο κύκλος ημέρας/νύχτας και οι καιρικές συνθήκες έχουν επίδραση στη δυσκολία του παιχνιδιού, καθώς τα zombies είναι πιο αδύναμα την ημέρα και πιο ισχυρά τη νύχτα.

Για την ώρα δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Days Gone, αλλά υποθέτουμε ότι δεν θα συμπέσει με το The Last of Us II.

 

Advertisements