Death Note, Naruto και άλλα ιστορικά anime διαθέσιμα δωρεάν στο YouTube

Το κοινό των anime έχει αρχίσει να μεγαλώνει πολύ και στην χώρα μας, αν και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να ξεφύγουμε από την αντίληψη πως πρόκειται για….μικιμάου. Ολοένα και περισσότεροι ανακαλύπτουν την μαγεία τους μέσα από τις καινούργιες παραγωγές και παράλληλα αναζητούν να μάθουν περισσότερα για αυτές που έγραψαν ιστορία.

Αν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των θεατών που ανακάλυψαν πρόσφατα τα anime, τότε σίγουρα θα σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε ορισμένες από τις κορυφαίες παραγωγές όλων των εποχών, πόσο μάλλον αν υπάρχει η δυνατότητα αυτό να γίνει εντελώς δωρεάν. Αυτό μας προσφέρει η Viz Media, η οποία δημιούργησε playlists με όλα τα επεισόδια των Death Note, Naruto, Hunter X Hunter, Sailor Moon, Mr. Osomatsu και Inuyasha, με Ιαπωνικό audio και αγγλικούς υπότιτλους.

Το μόνο που χρειάζεται για να παρακολουθήσετε τα παραπάνω είναι μια συνδρομή σε κάποια υπηρεσία VPN (υπάρχουν και εκεί δωρεάν επιλογές) ή να χρησιμοποιήσετε τον Opera browser και να ενεργοποιήσετε το δωρεάν VPN για να συνδεθείτε μέσω ΗΠΑ στο YouTube κανάλι της Viz Media! Όπως είναι αναμενόμενο, βέβαια, υπάρχουν διαφημίσεις αλλά αξίζει τον κόπο.

 [via]

Loading