Deathloop: Δείτε το χορταστικό 9λεπτο video από την εκδήλωση State of Play

Όπως το είχε προαναγγείλει η Sony, η εκδήλωση State of Play ήταν αφιερωμένη κυρίως στο επερχόμενο Deathloop της Arkane, ένα καταιγιστικό action shooter που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον περασμένο Μάιο, αλλά λόγω της πανδημίας πήρε αναβολή μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2021 όπου και θα το δούμε για PS5 και PC.

Στο χορταστικό 9λεπτο gameplay video που προβλήθηκε στην εκδήλωση, οι gamers είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια καλή γεύση από το περιβάλλον του παιχνιδιού και τις δυνατότητες που θα έχουν για να βγάλουν από τη μέση του αντιπάλους τους με στυλ σε μια αέναη λούπα που τους ξεκινά συνεχώς από το ίδιο σημείο.

Στη διάθεση τους θα έχουν πληθώρα όπλων και εξαρτημάτων, καθώς και ειδικές ικανότητες όπως το Shift (αλλάζεις θέση με τον εχθρό μέσω τηλεμεταφοράς), αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να θυμάσαι τις προηγούμενες λούπες για να βρεις τη σωστή διαδρομή που θα σε οδηγήσει στον τερματισμό. Για να καταφέρεις να ξεφύγεις, θα πρέπει να νικήσεις τους οκτώ μεγάλους “κακούς” και τα τσιράκια τους, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να ακούγεται.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading