Deep Nostalgia: Το AI εργαλείο που δίνει «ζωή» στις φωτογραφίες των προγόνων σου

Η MyHeritage έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για διάφορα θεματάκια που αφορούν την επεξεργασία των δεδομένων των χρηστών, αλλά και για κενά ασφαλείας στα συστήματα της. Αυτή τη φορά, όμως, έρχεται στο προσκήνιο χάριν στο εργαλείο Deep Nostalgia που δίνει ζωή σε φωτογραφίες των…προ-παππούδων μας, αλλά και σε αγάλματα.

Το Deep Nostalgia τροφοδοτείται από αλγόριθμο Τεχνητής Νοημοσύνης για να “ζωντανέψει” τα πρόσωπα των προγόνων μας με προκαθορισμένες κινήσεις που εφαρμόζονται κατάλληλα και αυτόματα για να μοιάζουν φυσικές. Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε πρόσωπα. Κάποιοι θα μπορούσαν να το χαρακτηρίσουν μακάβριο, άλλοι θα το δουν ως μια ευκαιρία να δουν την προγιαγιά τους σε νεαρή ηλικία να σκάει ένα χαμόγελο, όπως και να ‘χει είναι αρκετά εντυπωσιακό το τελικό αποτέλεσμα.

Σημειώστε ότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν δωρεάν λογαριασμό στο MyHeritage και να ανεβάσει δωρεάν έως 5 φωτογραφίες (αν θέλει περισσότερες θα πρέπει να πληρώσει συνδρομή). Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, η εταιρεία έχει δεχθεί κριτική για θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα, γι’ αυτό σπεύδει να διευκρινήσει ότι η όλη επεξεργασία γίνεται αυτόματα χωρίς να μοιράζονται δεδομένα σε τρίτους.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα και όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading