Dell Streak Pro: Έρχεται τον Ιούνιο με dual-core Tegra 2 και Android Honeycomb!

Πριν από περίπου ένα μήνα είχε διαρρεύσει το χρονοδιάγραμμα της Dell που αφορούσε τα tablets της, και είχαμε δει για πρώτη φορά το Dell Streak Pro, το 10'' Android tablet της εταιρίας που θα αποτελέσει τον μεγάλο αδερφό του Dell Streak.

Dell Streak Pro

Αυτή τη φορά, έχουν γίνει γνωστά τα περισσότερα χαρακτηριστικά της συσκευής, η οποία αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούνιο με dual-core επεξεργαστή Nvidia Tegra 2 1GHz και λειτουργικό σύστημα Android Honeycomb με περιβάλλον Stage 2.0 UI!

Dell Streak Pro Accessories

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το Dell Streak Pro διαθέτει οθόνη 10'' ανάλυσης 1280 x 800, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 5MP, εμπρόσθια κάμερα 2MP, αποθηκευτικό χώρο 16GB/32GB/64GB, υποδοχή κάρτας μνήμης SDHC, WiFi, Bluetooth 2.1+EDR και πιθανότατα θα υποστηρίζει δίκτυα 4G/LTE.

Ακόμη, οι διαστάσεις του είναι 261 x 176.4 x 12.9 mm (πάχoς όσο το Motorola Xoom) και έχει βάρος 720gr, ενώ θα κυκλοφορήσει σε 4 διαφορετικά χρώματα (μαύρο, μπλε, ροζ, κόκκινο), με αλουμινένια πλάτη. Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως φορτιστής αυτοκινήτου, θήκη με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, media dock κλπ.

[πηγή NetBookNews]
Loading