Δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι στο iPhone; Η Apple το γνωρίζει και ετοιμάζει λύση

Αρκετοί χρήστες iPhone τον τελευταίο καιρό έχουν αναφέρει ότι δεν ακούν το ξυπνητήρι τους, και πλέον το παραδέχτηκε και η ίδια η εταιρεία. Το ζήτημα αυτό δεν φαίνεται να σχετίζεται με το iOS 17.4.1, κάτι που θα εύλογα σκεφτήκαμε οι περισσότεροι, αλλά πρόκειται για ένα σφάλμα στη λειτουργία της εφαρμογής που δεν επηρεάζει όλους τους χρήστες.

Η Apple αναφέρει ότι εργάζεται επάνω σε μια λύση, χωρίς να έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για το τι προκαλεί το ζήτημα, ενώ δεν αναφέρει αν θα λανσάρει την επιδιόρθωση μέσω αναβάθμισης της εφαρμογής ή στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS. Αν έχετε παρατηρήσει και εσείς το ίδιο πρόβλημα ή υποπτεύεστε ότι μπορεί να σας επηρεάσει, υπάρχει τρόπος να το ελέγξετε άμεσα.

Μεταβαίνοντας στα Settings-> Sound & Haptics βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ενεργοποιημένα. Καλό θα ήταν να απενεργοποιήσετε την επιλογή Change With Buttons, καθότι ενδέχεται να χαμηλώσετε κατά λάθος την ένταση του ξυπνητηριού σας. Για να είστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν θα χάσετε το πρωινό ξύπνημα, θα ήταν καλό να προσθέσετε ένα ξυπνητήρι και σε κάποια άλλη συσκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα το Alarm στα iPhone έχει παρατηρηθεί πριν από την έλευση του iOS 17.4.1 και παρότι το τελευταίο έλυσε (θεωρητικά) αρκετά άλλα ζητήματα, όπως η ξαφνική αποφόρτιση της μπαταρίας σε ορισμένα iPhone, κρασαρίσματα και άλλα μικροπροβλήματα, δεν φαίνεται να έχει ενσωματωθεί patch για το ξυπνητήρι.

[via]

Loading