Desperados III: Έρχεται το καλοκαίρι, δείτε το νέο trailer

Μετά από αρκετό καιρό έχουμε νέο υλικό για το Desperados III, με τη δημιουργό Mimimi να ανακοινώνει επίσημα ότι θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για Windows PC και παιχνιδοκονσόλες, ενώ δημοσίευσε και ένα νέο trailer για να αποκαλύψει τον χαρακτήρα του Doctor McCoy.

Το Desperados III είναι ένα tactical stealth game με την υπόθεση του να εκτυλίσσεται στην Άγρια Δύση. Το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι prequel του Desperados: Wanted Dead or Alive και σε αυτό θα δούμε την ιστορία του John Cooper και της συμμορίας του. Οι gamers θα χρειαστεί να επιλέξουν την κατάλληλη στρατηγική και να διαχειριστούν την ομάδα τους εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές ικανότητες του καθενός για να βγάλουν εις πέρας τις αποστολές.

02-flashback1-stealthstory-kopie.jpg

Ένας από αυτούς τους χαρακτήρες είναι και ο Doctor McCoy, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να επιτίθεται από απόσταση με τυφέκιο ή από κοντινή απόσταση με τη χρήση σύριγγας, ενώ πολύ χρήσιμη θα είναι και η ικανότητα του να γιατρεύει τα άλλα μέλη της συμμορίας.

Λογικά θα ακολουθήσουν και άλλα trailers τις επόμενες εβδομάδες για να αποκαλυφθούν και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας. Αν η Mimimi καταφέρει να προσφέρει μια ανάλογη εμπειρία με το Shadow Tactics: Blades of the Shogun, τότε η επιτυχία του Desperados III είναι δεδομένη.

Loading