Diablo 4: Νέο video μας πάει μια βόλτα στις 5 ξεχωριστές ζώνες του παιχνιδιού

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε την ανακοίνωση για τις open beta δοκιμές του Diablo 4 που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Μάρτιο με τη συμμετοχή όσων ενδιαφερόμενων έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι και τώρα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ακόμη ένα video που μας δίνει μια αρκετά καλή εικόνα για το τι να περιμένουμε μέσα σε αυτό.

Στο 7λεπτο video με τίτλο Inside the Game - The World of Sanctuary, η Blizzard μας πηγαίνει μια βόλτα στις 5 ξεχωριστές ζώνες του κόσμου του Diablo 4, με σχολιασμό από υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας ανάπτυξης. Για ακόμα μία φορά δίνουν έμφαση στον πολύ πιο σκοτεινό και ζοφερό κόσμο του Diablo 4 σε σύγκριση με το Diablo 3 που θα θυμίζει περισσότερο το κορυφαίο Diablo 2.

Κάθε ζώνη είναι μοναδική και εμπνευσμένη από πραγματικές τοποθεσίες. Το Kehjistan θυμίζει έρημο της Μέσης Ανατολής, το Scosglen την Σκωτία, το Fractured Peaks τα Καρπάθια Όρη, το Dry Steppes κάποια βραχώδη έρημο, ενώ το Hazewar έχει ξεκάθαρες επιρροές από τους βάλτους των νότιων πολιτειών στις ΗΠΑ. Είναι εξίσου εντυπωσιακό ότι η σύνδεση από τη μία περιοχή στην άλλη είναι λογική, όπως για παράδειγμα η μετάβαση από το Fractured Peaks στο Hazewar περιλαμβάνει καταρράκτες από τα νερά των βουνών, καθώς ζεσταίνεται το κλίμα. Επιπλέον, έχει γίνει επανασχεδιασμός σε αρκετά από τα τέρατα για να ταιριάζουν περισσότερο στην πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα του Diablo 4.

Το Diablo 4 θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου 2023 για Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5.

Loading