DJI Mavic Air: Απόκτησε το φανταστικό drone σε απίθανη τιμή χωρίς έξοδα αποστολής και τελωνείο!

Νέα σούπερ προσφορά από το Tomtop για το εξαιρετικό DJI Mavic Air. Για τις επόμενες 30 ημέρες, το κατάστημα προσφέρει την ευρωπαϊκή έκδοση του drone σε τιμή μόλις €658.34 χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής και τελωνείο! Η προσφορά ισχύει για την μαύρη και την κόκκινη έκδοση μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

DJI Mavic Air

Το DJI Mavic Air έχει μέγεθος περίπου όσο ένα σύγχρονο smartphone και βάρος μόλις 430gr, το οποίο μπορεί να διπλωθεί για να μεταφέρεται με μεγάλη ευκολία.

Η εταιρεία έχει ενσωματώσει αισθητήρα 12MP CMOS 1/2.3” με φακό 24mm f/2.8 και gimbal τριών κατευθύνσεων για λήψεις video σε ανάλυση 4K και slow motion video 120fps σε ανάλυση Full HD, ενώ το προηγμένο λογισμικό επιτρέπει τον συνδυασμό έως 25 φωτογραφιών μέσα σε μόλις 8 δευτερόλεπτα για να δημιουργήσεις σφαιρικό panorama σε ανάλυση 32MP. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 8GB και περιλαμβάνεται υποδοχή microSD.

Από πλευράς λογισμικού το DJI Mavic Air περιλαμβάνει QuickShot και SmartCapture modes για βελτιωμένες λήψεις φωτογραφιών και video, τρία panorama modes (οριζόντια, κάθετα και 180°) και σύστημα FlightAutonomy 2.0 με Advanced Pilot Assistance για ακόμη πιο εύκολη και ασφαλή πτήση. Το ActiveTrack mode έχει βελτιστοποιηθεί για να αναγνωρίζει αυτόματα πολλά αντικείμενα και να διατηρεί το συγκεκριμένο αντικείμενο που έχει επιλέξει ο χρήστης στο κάδρο με μεγαλύτερη ακρίβεια, ειδικά σε περιπτώσεις όπου κινείται με ταχύτητα. Να σημειωθεί, επίσης, το βελτιωμένο Dual Camera Vision που του δίνει τη δυνατότητα αναγνώρισης των εμποδίων από απόσταση 20m, καθώς και αυτόματη αποφυγή τους.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, ο χρήστης απολαμβάνει αυτονομία πτήσης για 21 λεπτά με μία φόρτιση, μέγιστη ταχύτητα 68km/h στο Sport mode, αντοχή σε ανέμους έως 36 km/h, αιώρηση σε υψόμετρο έως 5000m επάνω από τη στάθμη της θάλασσας και εμβέλεια 4km. Να σημειωθεί ότι ο χρήστης μπορεί να το διαχειρίζεται με χειρονομίες από απόσταση έως 6m για απογείωση/προσγέιωση, λήψη φωτογραφιών, εγγραφή video κλπ.

This slideshow requires JavaScript.

Loading