Doom Eternal: Από 1η Οκτωβρίου 2020 διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass

Ο πρώτος καρπός της εξαγοράς της ZeniMax Media από τη Microsoft είναι η προσθήκη του Doom Eternal στην υπηρεσία Xbox Game Pass, καθώς το παιχνίδι της id Software θα προστεθεί αρχικά στην έκδοση για Xbox από την 1η Οκτωβρίου και θα ακολουθήσει για τα PCs σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Αυτή τη φορά η ιστορία μεταφέρει τον πρωταγωνιστή Doom Slayer στη Γη, η οποία δέχεται επιδρομή από δαίμονες. Στα ήδη γνωστά όπλα προστέθηκαν αλυσοπρίονο, ένα ιδιαίτερο σπαθί και μια πτυσσόμενη λεπίδα για το χέρι. Επίσης, σε ορισμένα από αυτά έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα στο Super Shotgun που μετατρέπεται σε γάντζο για να αρπάζει άλλα όπλα από απόσταση ή να περιεργάζεται το περιβάλλον.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σύστημα “Destructive Demons” με τα σώματα των αντιπάλων να φθείρονται σταδιακά όσο δέχονται χτυπήματα από τον Slayer. Κάθε δαίμονας, εξάλλου, έχει τα δικά του τρωτά σημεία και πρέπει να τον χτυπάς εκεί που βρίσκονται οι αδυναμίες του. Τέλος, στο DOOM Eternal έχει προστεθεί σύστημα συλλογής “ζωών” για να επανέρχεται ο χαρακτήρας απευθείας στο σημείο όπου σκοτώθηκε και όχι στο πλησιέστερο checkpoint.

Να σημειωθεί ότι στις 20 Οκτωβρίου 2020 θα κυκλοφορήσει το πρώτο expansion pack για το Doom Eternal με τίτλο Ancient Gods Part One, το οποίο φέρνει μια νέα υπόθεση που λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του campaign.

Loading