DOOM Eternal: Διαθέσιμο από σήμερα για Windows PC, Xbox One, PS4 και Stadia

Η μεγάλη ημέρα για τους φανατικούς φίλους της σειράς DOOM (και ποιος δεν είναι δλδ…) έφτασε. Ξεκίνησε σήμερα η κυκλοφορία του DOOM Eternal για Windows PC, Xbox One, PS4 και Google Stadia, ενώ σε μεταγενέστερη ημερομηνία θα το δούμε και για το Nintendo Switch (δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής).

Αυτή τη φορά η ιστορία μεταφέρει τον πρωταγωνιστή Doom Slayer στη Γη, η οποία δέχεται επιδρομή από δαίμονες. Στα ήδη γνωστά όπλα προστέθηκαν αλυσοπρίονο, ένα ιδιαίτερο σπαθί και μια πτυσσόμενη λεπίδα για το χέρι. Επίσης, σε ορισμένα από αυτά έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα στο Super Shotgun που μετατρέπεται σε γάντζο για να αρπάζει άλλα όπλα από απόσταση ή να περιεργάζεται το περιβάλλον.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σύστημα “Destructive Demons” με τα σώματα των αντιπάλων να φθείρονται σταδιακά όσο δέχονται χτυπήματα από τον Slayer. Κάθε δαίμονας, εξάλλου, έχει τα δικά του τρωτά σημεία και πρέπει να τον χτυπάς εκεί που βρίσκονται οι αδυναμίες του. Τέλος, στο DOOM Eternal έχει προστεθεί σύστημα συλλογής “ζωών” για να επανέρχεται ο χαρακτήρας απευθείας στο σημείο όπου σκοτώθηκε και όχι στο πλησιέστερο checkpoint.

Να σημειωθεί ότι εκτός από το single-player campaign υπάρχει και multiplayer mode.

Loading