Δωρεάν απολύμανση των Samsung Galaxy συσκευών με ακτίνες UV

Η Samsung Electronics Hellas φέρνει σε Ελλάδα και Κύπρο την πρωτοποριακή υπηρεσία απολύμανσης συσκευών από μικρόβια και βακτήρια, με χρήση ακτίνων UV, Galaxy Sanitizing.

Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν από το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Κέντρων Τεχνικής Υποστήριξης Samsung, σε Ελλάδα και Κύπρο, και αφορά αποκλειστικά Galaxy smartphones, Galaxy Buds και Galaxy Watch συσκευές. Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής και κατά την παραλαβή της, ή απλά επισκεπτόμενοι ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Τεχνικής Υποστήριξης, οι κάτοχοι των Galaxy συσκευών θα μπορούν να επωφεληθούν των ειδικών συσκευών απολύμανσης με ακτίνες UV, για να απομακρύνουν μικρόβια και βακτήρια.

Για πληροφορίες σχετικά με τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Τεχνικής Υποστήριξης της Samsung, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/support/service-center/.

Για θέματα που αφορούν τις διαθέσιμες υπηρεσίες για τη βοήθεια και υποστήριξη των προϊόντων Samsung, μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/support/ ή το https://www.samsung.com/gr/info/contactus/ για να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών της Samsung Electronics Hellas.

Loading