Η Samsung προσφέρει δωρεάν καθαρισμό για τις Galaxy συσκευές

Ένα από τα πιο βρώμικα πράγματα που πιάνουμε καθημερινά στα χέρια μας είναι είτε το θέλουμε είτε όχι, το smartphone. Πολλές έρευνες, μάλιστα, έχουν δείξει ότι επάνω στο smartphone μας μπορεί να βρίσκονται περισσότερα βακτήρια και μικροοργανισμοί από το καπάκι της τουαλέτας, επομένως, αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι να το απολυμαίνουμε όσο μπορούμε. Ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, ο καθαρισμός των ηλεκτρονικών συσκευών που χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι επικακτικός.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει όσο μπορεί τους χρήστες να καθαρίσουν τα Galaxy smartphones, tablets, wearables και ακουστικά τους, η Samsung ανακοίνωσε τη δωρεάν υπηρεσία Samsung Galaxy Sanitizing Service που θα είναι διαθέσιμη σύντομα παγκοσμίως για να αποτραπεί η διάδοση του κορωνοϊού μέσω αυτών των συσκευών.

Οι πελάτες της Samsung που έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα προϊόντα της, μπορούν να απευθυνθούν ήδη σε κάποιο Samsung Service Center ή Samsung Experience Store σε 19 χώρες (Αργεντινή, Χιλή, Κροατία, Δανία, Φινλανδία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πακιστάν, Περού, Πολωνία, Ρωσία, Ισπανία, Σουηδία, ΗΠΑ, Ουκρανία και Βιετνάμ) για να καθαριστεί η συσκευή τους με τη χρήση ακτινοβολίας UV-C (υπεριώδης).

Η Samsung τονίζει ότι αυτή η μέθοδος είναι η καλύτερη διότι δεν περιλαμβάνει σκληρά χημικά προϊόντα που μπορεί να διαβρώσουν την ελαιοφοβική επικάλυψη των συσκευών της. Επίσης, η υπεριώδης ακτινοβολία δεν προκαλεί καμία βλάβη στα components των συσκευών.

Μελλοντικά, η δυνατότητα δωρεάν καθαρισμού από τη Samsung θα ανοίξει στην Ελλάδα και σε ακόμη περισσότερες χώρες.

[via]

Loading