H λειτουργία 'Download Your Information' του Facebook τώρα με Friend Requests και IP Addresses

Τον Οκτώβρη του 2010 η Facebook κατέστησε διαθέσιμη τη λειτουργία "Download Your Information" μέσω της οποίας οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου απέκτησαν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τη δραστηριότητα τους αλλά και να έχουν μια καλύτερη εικόνα των δεδομένων του λογαριασμού τους που αποθηκεύονται -τουλάχιστον φανερά- στα αρχεία της εταιρείας.

Τώρα η Facebook αποφάσισε να αναβαθμίσει την εν λόγω λειτουργία προσθέτοντας νέες κατηγορίες δεδομένων. Πράγματι, ενώ μέχρι τώρα μπορούσαμε να ενημερωνόμαστε για το ιστορικό των φωτογραφιών, των posts, των μηνυμάτων, των φίλων και του chat του λογαριασμού μας, τώρα θα μπορούμε να γνωρίζουμε όλα τα αιτήματα φιλίας που δέχτηκαμε στο παρελθόν, τυχόν προηγούμενα ονόματα που χρησιμοποιούσαμε καθώς και όλες τις διευθύνσεις IP μέσω των οποίων μπήκαμε στο Facebook.

Για προφανείς λόγους, το αρχείο εξακολουθεί να μην περιλαμβάνει τις φωτογραφίες και τα status updates των φίλων μας, τα σχόλια μας στα posts τους και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να σχετίζεται με κάποιον τρίτο.

Η ανανεωμένη λειτουργία θα προστεθεί σταδιακά στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, ενώ όσοι ενδιαφέρεστε θα τη βρείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας (Account Settings).

[πηγή mashable]
Loading