Dragon Quest XI: Διαθέσιμο το demo για να παίξεις τις 10 πρώτες ώρες!

Σπουδαία τα νέα για τους φίλους της σειράς Dragon Quest, καθώς η Square Enix ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition και προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να παίξουν εντελώς δωρεάν ένα ασυνήθιστα μεγάλο demo που καλύπτει τις πρώτες 10 ώρες του turn-based RPG! Οι gamers αναλαμβάνουν τον τρόλο του Luminary, της μετενσάρκωσης ενός θρυλικού ήρωα που είναι μοιραίο να σώζει το βασίλειο της Erdrea από τις δυνάμεις του Σκότους.

Το Dragon Age XI πρωτοκυκλοφόρησε το 2017 και θεωρείται ένα από τα καλύτερα turn-based RPGs για Windows PC, ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε να προσθέσει τόσο σύντομα αρκετό νέο υλικό και να προχωρήσει σε μια μίνι ανακαίνιση. Στη Definitive Edition υπάρχει Photo Mode, επιλογή για Ιαπωνικό ή Αγγλικό voice-over, δυνατότητα να επιταχύνεις τις μάχες, νέες αποστολές με έμφαση στο ομαδικό παιχνίδι, δυνατότητα να αλλάζεις με ένα κλικ το soundtrack απο το νέο στο παλιό, νέες δευτερεύουσες αποστολές στον 16-bit κόσμο του Dragon Quest, αλλά και ένα ιδιαίτερο mode που σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις όλο το παιχνίδι στο παλιό διδιάστατο στυλ!

Μπορείτε να κατεβάσετε το demo από το Steam και το Microsoft Store, και σε περίπτωση που το τερματίσετε θα σας δωθούν τρία Seeds of Skill για να τα χρησιμοποιήσετε στην πλήρη έκδοση που θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου 2020 για Windows PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store), PS4 και Xbox One.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading