Dune: Spice Wars, ανακοινώθηκε νέο RTS παιχνίδι από τη Shiro Games

Ακόμα μία απόδοση δικαιοσύνης στην εκδήλωση The Game Awards 2021, μιας και είχαμε την ανακοίνωση για ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι στρατηγικής στημένο στον κόσμο του Dune που εμπνεύστηκε ο Frank Herbert. Η ανάπτυξη του Dune: Spice Wars γίνεται από τη Shiro Games σε στυλ real-time strategy με στοιχεία 4X, ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται ότι θα γίνει μέσα στο 2022, άρα πριν την πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας Dune Part 2 του Denis Villeneuve.

Το Dune: Spice Wars θα κυκλοφορήσει για Windows PC και μάλιστα ορισμένοι επιλεγμένοι gamers θα το δούμε σε early access. Πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι το project δεν έχει καμία σχέση με το Dune που ετοιμάζει η Funcom σε open-world survival στυλ.

Όπως δήλωσε ο CEO της Shiro Games, Sebastien Vidal,

Νομίζω ότι αντιπροσωπεύω κάθε ένα μέλος της Shiro Games όταν τονίζω πως είμαστε όλοι φανατικοί του Dune, τόσο της νουβέλας όσο και της νέας ταινίας του Denis Villeneuve. Το γεγονός ότι μπορούμε να μεταφέρουμε αυτόν τον κόσμο σε παιχνίδι στρατηγικής είναι πραγματικά απίστευτο.
Ο κόσμος του Dune είναι το ιδανικό σκηνικό για παιχνίδι στρατηγικής. Υπάρχουν μεγάλες φατρίες όπως οι Οίκοι των Atreides και των Harkonnen, με μια έχθρα που τους χωρίζει εδώ και αιώνες. Υπάρχει πολιτική ίντριγκα, εξαπάτηση και πόλεμος με επίκεντρο το πιο πολύτιμο υλικό στο Σύμπαν, το Spice. Επίσης, ο εχθρικός πλανήτης Arrakis είναι γεμάτος μυστικά για να ανακαλύψεις. Τεράστια sandworms μπορούν να καταπιούν με μιας ολόκληρες στρατιές, αλλά και φονικές αμμοθύελλες μπορούν να διαλύσουν τα πάντα στο πέρασμα τους.
Στο Dune: Spice Wars θα υπάρχουν αρκετές playable φατρίες και διάφοροι τρόποι για να παίξεις, αλλά ο τελικός στόχος είναι ο ίδιος: να ελέγξεις το Spice στον Arrakis.

Το αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον μέσα στο 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading