Έφτιαξαν Windows 95 PC μέσα στο Minecraft για να παίζεις...DOOM

Το Minecraft φημίζεται όλα αυτά τα χρόνια για τις δυνατότητες που προσφέρει στους modders, ώστε να δημιουργήσουν πολλές εναλλακτικές εμπειρίες για τους gamers μέσα στο παιχνίδι. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες των τελευταίων ετών είναι και αυτή που επιτρέπει στους gamers να παραγγείλουν διάφορα κομμάτια για να φτιάξουν το δικό τους PC μέσα στον κόσμο του Minecraft.

Remote file

Το VM Computers mod εμφανίζει έναν δορυφόρο που βρίσκεται σε τροχιά μέσα στο Minecraft και πουλά αυτά τα κομμάτια, ενώ χρησιμοποιεί το δωρεάν και open-source VirtualBox για να τρέχει ο υπολογιστής διάφορα λειτουργικά συστήματα, μεταξύ των οποίων και το Windows 95. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορείς στην πραγματικότητα να εγκαθιστάς προγράμματα σε αυτόν τον υπολογιστή μέσω αρχείων ISO και φυσικά να παίζεις.

Ε λοιπόν, ένας τύπος είχε την ιδέα να τρέξει το DOOM μέσα σε αυτόν τον υπολογιστή και να παίζει κανονικά το δημοφιλές παιχνίδι της id Software μέσα από το Minecraft. Η κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμη πιο….Inception αφού θεωρητικά κάποτα θα μπορείς να παίζεις Minecraft μέσα σε έναν εικονικό υπολογιστή που έφτιαξες στο…Minecraft.

[via]

Loading