Έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2022: Δυναμικό «παρών» στην τεχνολογία των αισθήσεων

Η ενεργή αγορά του ήχου και της εικόνας θα δώσει δυναμικά το παρόν στην μεγάλη Έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου και 23 Οκτωβρίου. Στο ξενοδοχείο Civitel Olympic θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες της Έκθεσης όλες οι τεχνολογικά προηγμένες λύσεις για καλύτερη διαβίωση στο σπίτι με μουσική, home cinema και μεγάλη εικόνα.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης HXOS EIKONA SHOW 2022 θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα και υπηρεσίες από κοντά, να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές, να παρακολουθήσουν live demos και να βρουν, μαζί με τις εξιδεικευμένες ομάδες των εκθετών, λύσεις, προτάσεις και συστήματα που θα αναβαθμίσουν την ακρόαση μουσικής και θέασης σινεμά/σειρών και gaming στο σπίτι τους.

Το Civitel Olympic βρίσκεται στην Λεωφ. Κηφισίας 2. Είναι απέναντι από το Golden Hall, υπάρχει υπόγεια διάβαση από το εμπορικό κέντρο προς το ξενοδοχείο. Επίσης το ξενοδοχείο έχει διώροφο parking, αλλά και αρκετούς χώρους στάθμευσης στην περιοχή. Σας περιμένουμε όλους για μια μοναδική ξενάγηση στην εμπειρία του σήμερα με ήχο και εικόνα, με hi-fi, με high-end audio, με βινύλια και με πικάπ, με ακουστικά, με 8Κ HDR ΤVs, με OLED και με προβολείς.

Η HXOS EIKONA SHOW 2022 το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα γίνει ο προορισμός κάθε φίλου της τεχνολογίας, του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Θα παρουσιαστούν μουσικές κάθε είδους από κορυφαία συστήματα αναπαραγωγής και κινηματογραφικές ταινίες υψηλής ποιότητας σε μεγάλη εικόνα.

Η Έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2022 θα παρουσιάσει για πρώτη φορά πολλούς νέους κατασκευαστές, πολλές νέες συσκευές, πολλά gadgets και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Ηχεία, μεγάλες τηλεοράσεις, πικάπ, προβολείς και ότι έχετε ονειρευτεί για την ψυχαγωγία στο σπίτι

Η είσοδος είναι δωρεάν με πρόκληση. Για τους επισκέπτες θα γίνουν πολλές κληρώσεις με δώρα από subwoofer μέχρι ηχομπάρες και από DAC μέχρι headphones ANC, δίσκους βινυλίου και τηλεοράσεις.

Στο Civitel Olympic (Λεωφ. Kηφισίας 2), ένα σύγχρονο και μοντέρνας αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο, σε έξι διαφορετικά επίπεδα και σε πολλά τετραγωνικά μέτρα θα ακούσουμε και θα δούμε τα τελευταία μοντέλα της τεχνολογίας που μας συναρπάζει.

Μια μοναδική εκδήλωση που συμβαίνει μια φορά το χρόνο και κανείς δεν πρέπει να χάσει. Ο επισκέπτης θα ζήσει, θα ακούσει, θα βιώσει και θα αισθανθεί τα όρια της τεχνολογίας και της τέχνης. Στερεοφωνικά με ωραίες μουσικές, home cinema με blockbuster ταινίες, πικάπ με καινούρια βινύλια, ακουστικά, προβολείς, τηλεοράσεις και όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες της εποχής μας.

Ελάτε στην Έκθεση hxos eikona show 2022 για να ζήσετε δύο μέρες μαζί με τις μουσικές και τις ταινίες που αγαπάτε. Ποτέ η τεχνολογία δεν ήταν τόσο εύκολα προσβάσιμη, μοναδική και ξεχωριστή.

Οι διοργανωτές ετοιμάζουν πλούσια δώρα για τους επισκέπτες. Κάθε μια ώρα, μια κλήρωση μιας audio, video ή mobile συσκευής.

Συμμετέχουν όλα τα μεγάλα brands της αγοράς όπως: Samsung, Philips, Huawei, Hisense, Marantz, Denon, iFi Audio, Bowers & Wilkins, FiiO, Musical Fidelity, BOSE, Panasonic, Technics, βραβευμένες συσκευές με EISA και δεκάδες ακόμη κατασκευαστές hi-fi και high-end.

HXOS EIKONA SHOW 2022

ΠΟΥ: Civitel Olympic, Λεωφ. Κηφισίας 2

ΠΟΤΕ: 22 και 23 Οκτωβρίου 2022

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ με πρόσκληση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.highend.show

Loading