Electric City: Η πρώτη διαδικτυακή σειρά κινουμένων σχεδίων σε παραγωγή Tom Hanks!

Για πρώτη φορά στα χρονικά μία σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Διαδίκτυο. Ο λόγος για τη σειρά κινουμένων σχεδίων 'Electric City' που φέρει την υπογραφή του Tom Hanks και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα προβληθεί την ερχόμενη άνοιξη στη διαδικτυακή πύλη Yahoo!

Πρόκειται για μία φουτουριστική σειρά, το σενάριο της οποίας διαδραματίζεται σε μια φαινομενικά ήσυχη πόλη στο μέλλον ύστερα από μια καταστροφή και επικεντρώνεται σε κρίσιμα ζητήματα της εποχής μας όπως είναι η κατανάλωση ενέργειας.

Η σειρά έχει συνολική διάρκεια 90' και θα προβληθεί σε 20 επεισόδια. Ο διάσημος ηθοποιός συμμετέχει στην παραγωγή και τη σκηνοθεσία της σειράς, δανείζοντας ακόμα και τη φωνή του σε έναν από τους πρωταγωνιστές.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη σειρά online μέσα από το Yahoo, από τους υπολογιστές, τα smartphones ή τις τηλεοράσεις τους (με σύνδεση στο Internet). Ωστόσο, το συμβόλαιο δεν υπαγορεύει αποκλειστικότητα στη Yahoo, που σημαίνει ότι μετά την πρεμιέρα τον επεισοδίων είναι αρκετά πιθανό να προβληθούν και στην τηλεόραση.

[πηγή tgdaily]
Loading