Elite Dangerous και The World Next Door διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Η Epic Games επιστρέφει σήμερα στο καθιερωμένο ραντεβού της Πέμπτης με δύο δωρεάν παιχνίδια που είναι διαθέσιμα για όλους τους χρήστες του καταστήματος Epic Games Store, αρκεί να προλάβουν να τα προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020.

Το Elite Dangerous είναι ένα MMO simulation διαστήματος από την Frontier Developments, στο οποίο παίρνεις τον έλεγχο του δικού σου διαστημόπλοιου και προσπαθείς να επιβιώσεις στον ιδιαίτερα εχθρικό γαλαξία μας (Milky Way). Μια open world περιπέτεια όπου πρέπει να εξελίσσεσαι διαρκώς αν θέλεις να τα καταφέρεις.

Το The World Next Door είναι ένα indie adventure που αφορά μια έφηβη παγιδευμένη σε ένα παράλληλο Σύμπαν γεμάτο μαγικά πλάσματα, απ’ όπου προσπαθεί να δραπετεύσει προτού τελειώσει ο χρόνος της.

Elite Dangerous - [Epic Games Store Link]

The World Next Door - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading