Elon Musk: Έρχεται λειτουργία video κλήσεων στα ηλεκτρικά οχήματα της Tesla

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε ακούσει - διαβάσει - γράψει για τηλεδιασκέψεις περισσότερο απ’ ό,τι τα τελευταία 10 χρόνια, μιας και η πανδημία του κορωνοϊού αύξησε κατακόρυφα τις ανάγκες λόγω της απομακρυσμένης εργασίας και της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Ήρθαν στο προσκήνιο όχι και τόσο γνωστές εταιρείες, οι μεγάλοι παίκτες έριξαν το βάρος στην ενίσχυση των δικών τους υπηρεσιών και τώρα μαθαίνουμε ότι θα μπει στον χώρο και ένας κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων.

Πρόκειται φυσικά για την Tesla. Ο Elon Musk επιβεβαίωσε ότι στο μέλλον θα δούμε σίγουρα λειτουργία video κλήσεων στα οχήματα της εταιρείας και η αλήθεια είναι ότι ήδη υπάρχει η κατάλληλη υποδομή για να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο. Για παράδειγμα, στο Tesla Model 3 υπάρχει κάμερα που βλέπει τον οδηγό και μια πολύ μεγάλη οθόνη, επομένως, είναι εφικτό να βλέπει ο ένας συνομιλητής τον άλλο. Στο ζήτημα της ασφάλειας, πιθανότατα θα λειτουργεί όπως τα παιχνίδια και το YouTube στα οχήματα της Tesla, δηλαδή θα έχεις πρόσβαση μόνο όταν το όχημα είναι παρκαρισμένο.

Πέραν της επιβεβαίωσης, ο Elon Musk δεν έδωσε κάποιο ακριβές χρονοδιάγραμμα για την ενσωμάτωση λειτουργίας video κλήσεων στα οχήματα της Tesla.

Loading