Encanto: Νέο trailer για την animated ταινία της Disney

Το νέο κινηματογραφικό ταξίδι της Disney με τίτλο Encanto απέκτησε νέο trailer και μπορούμε πλέον να πάρουμε μια απολαυστική ματιά από το μαγικό σπίτι των Madrigals.

H ολοκαίνουργια ταινία από τους δημιουργούς του Moana και Zootopia εξιστορεί την ιστορία της Mirabel, ενός κοριτσιού που ζει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στο μαγικό σπίτι Casa Madrigal στην Κολομβία. Κάθε μέλος της οικογένειας διαθέτει μια μαγική ικανότητα εκτός από την Mirabel. Η μικρή αγωνίστρια λοιπόν ξεκινάει το ταξίδι της εξερεύνησης προκειμένου να βρει τη δική της μαγική δύναμη για να μπορέσει εν τέλει να βρει την ταυτότητα της στον κόσμο που ζει.

Στην φωνή της πρωταγωνίστριας Mirabel θα συναντήσουμε την Stephanie Beatriz από την επιτυχημένη κωμική σειρά Brooklyn Nine-Nine, ενώ ο John Leguizamo θα είναι ο θείος Bruno, ο οποίος εμφανίζεται στο trailer για να πει στην ανιψιά του ότι η τύχη της οικογένειας είναι στα χέρια της.

Παράλληλα, συμμετέχουν οι Mar Cea Cecilia Botero ως γιαγιά Alma, Angie Cepeda και Wilmer Valderrama ως γονείς της Mirabel και οι Diane Guererro και Jessica Darrow ως αδερφές της Mirabel. Στο σκηνοθετικό τιμόνι θα δούμε τους Jared Bush και Byron Howard και στο σενάριο την Charise Castro Smith.

Η ταινία Encanto αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading