Epic Games Store: Δωρεάν το Roller Coaster Tycoon 3, εκπτωτικό κουπόνι €10 και DLC για το Total War Saga: Troy

Με ένα παιχνίδι συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες δωρεές του Epic Games Store, το οποίο όμως προσφέρει σε όλους ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας €10 σε περίπτωση που προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους το Rocket League!

Το δωρεάν παιχνίδι είναι το Roller Coaster Tycoon 3: Complete Edition, μια αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου που πρωτοκυκλοφόρησε το μακρινό 2004. Στις αναβαθμίσεις συμπεριλαμβάνεται υποστήριξη οθονών widescreen και ανάλυση 1080p, συμβατότητα με την πλειοψηφία των σύγχρονων Windows PCs και στο πακέτο παίρνουμε επίσης τα Soaked! και Wild! expansion packs.

Τα δωράκια δεν σταματούν εδώ, καθώς όσοι είχατε αποκτήσει εντελώς δωρεάν το Total War Saga: Troy τον περασμένο Αύγουστο, έχετε τη δυνατότητα για μικρό χρονικό διάστημα να πάρετε και πάλι δωρεάν το νέο Amazons DLC. Η διαδικασία για να αποκτήσετε το DLC είναι η εξής: πραγματοποιήστε login στον λογαριασμό σας Total War Access από εδώ, πιστοποιήστε τον λογαριασμό σας στο κατάστημα Epic Games Store και στη συνέχεια περάστε το κλειδί που θα σας δοθεί για το Amazons DLC από εδώ.

Σε ότι αφορά το εκπτωτικό κουπόνι, αρκεί να περάσετε στη βιβλιοθήκη σας στο Epic Games Store το Rocket League, το οποίο έχει μετατραπεί οριστικά σε free-to-play τίτλο!

Roller Coaster Tycoon 3: Complete Edition - [Epic Games Store Link]

Loading