Επίσημο: Η Sony κόβει την πρόσβαση στο PS Store για τα PS3, PS Vita και PSP

Η Sony επιβεβαίωσε τις φήμες των προηγούμενων ημερών σχετικά με το κλείσιμο του PlayStation Store για τα PS3, PS Vita και PSP, ανακοινώνοντας ότι η πρόσβαση για τα πρώτα δύο θα διακοπεί στις 27 Αυγούστου 2021, ενώ για το τελευταίο στις 2 Ιουλίου 2021.

Η εταιρεία διευκρινίζει στο επίσημο blog της πως οι κάτοχοι των PS3, PS Vita και PSP θα μπορούν να κατεβάσουν τα παιχνίδια που έχουν αγοράσει, καθώς και να εξαργυρώσουν κωδικούς για games και PS Plus. Επίσης, θα υποστηρίζονται οι αγορές παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα και για το PS4 (π.χ. θα αγοράζεις το παιχνίδι και θα μπορείς να το κατεβάσεις στο PS3), ενώ θα υπάρχει κανονικά πρόσβαση στη Download List μέσα από τη συσκευή σου. Δεν θα επηρεαστούν ούτε οι συνδρομές στις υπηρεσίες PS Now και η πρόσβαση στα αντίστοιχα παιχνίδια που προσφέρονται μέσα από το PS Plus.

Αυτό που θα χαθεί, λοιπόν, είναι η δυνατότητα αγοράς νέων παιχνιδιών, videos και in-game περιεχομένου μέσα από το PlayStation Store χρησιμοποιώντας κάποιο από τα PS3, PS Vita και PSP. Επομένως, δεν θα είναι εφικτό να εξαργυρώσεις δωροκάρτες σε αυτές τις συσκευές και τα χρήματα που υπάρχουν στον λογαριασμό PSN θα μπορούν να ξοδευτούν μόνο για αγορές περιεχομένου για τα PS4 και PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Sony]

Loading