Επίσημο: Το remake του θρυλικού Riven έρχεται στις 25 Ιουνίου!

Η Cyan Worlds αποκάλυψε ότι το Riven, το σύγχρονο remake του περίφημου αφηγηματικού παιχνιδιού puzzle-adventure, θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου. Είκοσι επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του original τίτλου, το νέο Riven θα είναι διαθέσιμο σε PC, Mac και Meta Quest 2/3 μέσω Steam, GOG, Mac App Store και Meta Quest Store αντίστοιχα.

Μια νέα γενιά παικτών θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια περιπέτεια που θα εισχωρήσει βαθύτερα στο αινιγματικό σύμπαν που απλώς υπαινίχθηκε το πρώτο παιχνίδι Myst της εταιρείας. Το Riven πλέκει άψογα τους γρίφους του σε έναν εκτεταμένο και παρακμάζοντα κόσμο, βυθίζοντας τους παίκτες σε μια σύγκρουση μεταξύ του τυραννικού κυβερνήτη του κόσμου και εκείνων που επαναστατούν εναντίον του.

Σε αυτή την εκ βάθρων και εκτεταμένη επανέκδοση του best-seller του 1997, οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν μια πλούσια, μυστηριώδη εποχή (προσβάσιμη μέσω των συνδετικών βιβλίων του Myst) με πλήρη ελευθερία κινήσεων και έναν κόσμο που ζωντανεύει με ανανεωμένα γραφικά και gameplay. Ενώ το Riven αποτελεί σημείο αναφοράς για βιντεοπαιχνίδια εδώ και δεκαετίες, αυτή η σύγχρονη ενημέρωση επέτρεψε στη Cyan Worlds να προσθέσει βάθος και έκταση τόσο στην ιστορία όσο και στον κόσμο.

Η βασική ομάδα δημιουργών που κατέστησε το Riven του 1997 σε τέτοιο παιχνίδι-ορόσημο συνέβαλε στο να φέρει το παιχνίδι στο σύγχρονο κοινό. Οι γρίφοι έχουν ανανεωθεί, θα παρουσιαστούν νέοι χαρακτήρες και νέες προκλήσεις περιμένουν να ανακαλυφθούν. Είτε είστε θαυμαστής του πρωτότυπου είτε νέος στο Riven, οι εμπλουτισμένες ιστορίες και τα εντυπωσιακά γραφικά θα οδηγήσουν τους παίκτες σε ένα συναρπαστικό ταξίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Το Riven είναι μια σύγχρονη επανέκδοση του Riven: The Sequel to Myst και είναι ένας φόρος τιμής στα κλασικά αφηγηματικά adventue games της δεκαετίας του '90. Κατά την εξερεύνηση της παρακμάζουσας εποχής του Riven, ο παίκτης θα αισθάνεται σαν αρχαιολόγος, ξετυλίγοντας σιγά σιγά τα μυστήρια που αποκαλύπτονται εξερευνώντας προσεκτικά τα πέντε αινιγματικά νησιά του Riven. Οι παίκτες θα χαθούν στον κόσμο καθώς θα αποκαλύπτουν στοιχεία, θα αποκρυπτογραφούν ξένες γλώσσες και θα βυθίζονται στην περίπλοκη ιστορία του παιχνιδιού.

Loading