Έρχονται remastered εκδόσεις των Star Wars: Dark Forces και Turok 3!

Σε δημιουργικό «οργασμό» τους τελευταίους μήνες η Nightdive Studios, η οποία μετά το λανσάρισμα του remake για το System Shock και την enhanced έκδοση του Quake II, ετοιμάζει ακόμα δύο remasters για κλασικά fps games του παρελθόντος.

Η εταιρεία ανακοίνωσε στο πλαίσιο της Gamescom 2023 πως δουλεύει επάνω σε ένα ριζικό remaster για το Star Wars: Dark Forces που κυκλοφόρησε το 1995 από τη LucasArts για PC, όπως και στο remaster του Turok 3: Shadow of Oblivion που κυκλοφόρησε το 2000 από την Acclaim για το Nintendo 64!

Στο Star Wars: Dark Forces αναλαμβάνεις τον ρόλο του Kyle Katarn και μάχεσαι απέναντι στην Αυτοκρατορία για λογαριασμό της Αντίστασης με σκοπό να αποκαλύψεις το μυστικό project των Dark Troopers. Στο remaster της Nightdive θα δούμε υποστήριξη για γραφικά ανάλυσης έως 4K (έως 120fps), βελτιωμένο gameplay, αναβαθμισμένο ήχο, επιτεύγματα κ.ά. Αναμένεται μέσα στο 2023 (δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία) σε PC (μέσω Steam), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

Στο Turok 3: Shadow of Oblivion Remastered έπαιζες ως Danielle ή Joseph, με διαφορετικές ικανότητες ο κάθε χαρακτήρας, στα Lost Lands απέναντι στους δεινοσαύρους. Το original περιελάμβανε και multiplayer, όμως στο remaster θα έχουμε μόνο το single-player campaign με αναβαθμισμένα γραφικά, υποστήριξη ανάλυσης έως 4K και ορισμένο υλικό που είχε «κοπεί» από την original έκδοση. Αναμένεται επίσης το φθινόπωρο σε PC (μέσω Steam), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

Loading